izvozvaneПреместването на ново място е толкова прекрасно събитие, изисква много умствена и физическа сила, заедно с непредвидени притеснения и изненади. И изненадите в такива ситуации са много различни:

Неочаквано или неприятно: Сроковете се забавят, няма превозни средства за превоз на товари, няма кой да помогне на всички да опаковат и сглобяват, драскотини по мебели и много други.
Приятно: Всички неща бяха доставени навреме и без драскотина, освен това товаренето и разтоварването и доставката от врата до врата не паднаха на раменете ви.
Знаете ли каква е разликата? В първия случай разчитате само на собствените си сили и съветите на приятели, които не винаги могат да бъдат компетентни по въпросите на преместването.
Във втория случай прехвърляте притесненията си относно безопасността и доставката на нещата на плещите на специалистите на фирма “ Хамали „STRONG“.

Имате въпрос – има отговор

Преместването на стая, офис води до безкрайна лавина от въпроси, отговорите на които понякога не са толкова лесни за намиране: Кой прави опаковката, хамалите носят мебели, подписан ли е договорът, необходимо ли е застраховане на собственост и т.н.

Разбира се, можете да намерите тази информация на уебсайта hamalistrong.com.

По Ваше желание фирмата ще направи предварително изчисление на цената на една от услугите:
„Преместване в страната“, тоест транспортиране на нещата до страната. Този вид услуга е най-актуален през лятото.
„Преместване в стая“, тоест транспортиране на всички неща до ново място на пребиваване. Според статистиката почти всеки трети от тях преживява това голямо събитие.
„Преместване в офис“, тоест преместване в нов офис. Съответно имуществото на компанията трябва да бъде доставено възможно най-скоро на ново място, за да могат служителите веднага да започнат работа.
„Безопасно транспортиране“, тоест максималната точност при работа с крехки неща. Например със съвременна технология или голяма партида напитки в чиния за биене.

За да направите това, когато разговаряте с фирмата, трябва да посочите: Броя на мебелите, адреса на преместването, планираната дата на преместването, пода, наличието на асансьор за товарен / пътнически транспорт, необходимостта от опаковане / разопаковане на мебели и сглобяване / демонтаж на мебели.

Моля, при поръчка на услуги на нашата фирма, имайте предвид, че работата ни се заплаща след извършената услуга.
Първо, не плащате нито стотинка от джоба си за посещението от наш служител.
Второ, той ще оцени целия фронт на работата: Колко опаковъчен материал, колко автомобили ще са необходими. Ще поясним дали искате да използвате допълнителните услуги на нашата фирма, планираната дата на преместване и крайния адрес за доставка.
Трето, за ваше удобство и за пестене на време, ще можете да подпишете договор точно у дома.

Възможност за запазване

Сглобяване / демонтаж на мебели, монтаж / демонтаж на оборудване, спускане / повдигане на неща, мебели и оборудване отнема много време и усилия. Защо да губите енергията си, ако хамалите на нашата фирма могат да се справят с този проблем и в този момент ще подготвите помещенията за преместване.
Нашите шофьори са опитни водачи, познават наизуст всяка част, така че никога не се скитат из града, търсейки правилния маршрут. Нещо повече, те са напълно наясно по кое време на деня и по кой маршрут можете да се забиете в трафика, поради което винаги имат в резерва си удобни обходни пътища, които позволяват да се достави товара възможно най-скоро.