Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Суходол, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Суходол, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в квартал Суходол, град София. Може да разчитате на нас в район Суходол и цяла област София. Район Суходол е известен с минералните си води, и близостта с горите на Люлин планина.

Най-добрите транспортни експерти в район Суходол са фирма Хамали Strong и това лесно може да го разберете, ако изберете да използвате услугите на фирмата. Гарантираме ви, че ще останете доволни от направения правилен избор за хамали под наем.

Преместването в нов дом или офис е сложна операция особено ако нямате подходяща подготовка за това. Пренасянето, свалянето и качването на тежки обемни предмети като пералня, хладилник, ъглов диван и други не е лесна задача и определено не е работа за сам човек. Ще ви необходима още една помощна ръка, за да се свърши работата. Не се опитвайте да влачите и да бутате пералнята си по коридора и стълбите, няма нужда и да молите „приятел“, за да ви помогне – просто се обадете на телефон и наш служител/служители ще ви помогне или ще пренесат пералнята вместо вас. Удобство няма равно само по себе си, но това не в всичко. Опитвайки се сам да пренесете тежък предмет може много сериозно да нараните кръста си и да застрашите здравето си. А въпросът, който ще ви зададем – струва ли си?

Струва ли си да се напрягате да вдигате тежко с цел да спестите малко пари като пренесете сам мебелите и електроуредите си? Отговорът разбира се, че НЕ! Не си струва да застрашавате по този начин здравето си, за да спестите пари. Не и при тези ниски и достъпни цени за хамалски услуги в квартал и район Суходол, а и в цяла София предлагани от фирма Хамали Strong.

Хамали Strong предлага и професионални услуги по опаковане и доставка на опаковъчни материали. Разполагаме с богат избор от опаковъчни материали като опаковъчно фолио, фолио с въздушни мехурчета (аерофолио), кашони – двупластови и трипластови с различна големина и размери, хартиено тиксо, стириопорени блокчета, стириопор и много други.

Нашите служители са много любезни и отзивчиви в работата си и ще видите разликата с останалите фирми. Редовно наемаме и обучаваме студенти за извършване на хамалски услуги в квартал Суходол. За тях това е финансова помощ за успешно завършване на образованието си. Всички те минават през обучителни курсове за пренасяне на електроуреди и пренасяне на тежки предмети, за работа с опаковъчни материали и опаковане на чупливи и ценни антични предмети. Обучението и добрата подготовка са ключът към успеха!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в Суходол, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.