Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Студентски град, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Студентски град, град София.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в Студентски град, град София.

Професионалните хамали на Студентски град предлагат дори монтаж и демонтаж на кухни.

Сглобяване / демонтаж: За Ваше удобство, нашите оферти за преместване на домакинството включват всяко необходимо сглобяване или разглобяване на мебели и на други предмети от бита преди и след преместването. Вие може да разчитате на Хамали Strong за цялостно преместване в района Студентски град, а и в цяла София.

Опаковане и Разопаковане: Ние решаваме проблемите свързани с преместването в ново жилище, като правим преживяването ви гладко и удобно. За да се случи това предлагаме нашата услуга за опаковане и разопаковане, която ви помага да се настаните в новия си дом с лекота. Нашата услуга за опаковане и разопаковане включва цялостно опаковане на всички необходими мебели и вещи с модерни опаковъчни материали.

Може да се възползвате и само от разопаковане на кутии по ваше желание, както и премахване на всички консумативи за опаковане. Всичко е по Ваше желание, ние ще ви помогнем да осъществите мечтите си.

За да защитим всяко електронно оборудване или големи, скъпи предмети, които не отговарят на стандартните подвижни кутии, ние предлагаме персонализирани кутии и опаковъчни материали. Чрез тях и чрез оптимален подход, ние ще осигурим максимална безопасност при пренасяне в новия ви дом или офис. Имаме изградена система за обработване / опаковане на ценни предмети, компютри и друга чуплива техника/, благодарение на която всичко което пренасяме пристига без забележки на новото място. Изготвяме и приемо-предавателен протокол с опис на цялото имущество, което ще се пренася. Това е една допълнителна сигурност за клиента, че работата ще се свърши качествено и всичко ще пристигне в новото му жилище. Освен това вие получавате гаранция, че вещите ви ще пристигнат в състоянието, в което сме ни ги предали.

Преместването в нов дом или офис никога не е било толкова приятен и лесен процес, колкото сега с професионалните услуги на Хамали Strong. С опитните и любезни служители ще преминете гладко през този труден процес. Модерната ни техника е гаранция за бързо и сигурно преместване на вашите вещи в новия ви дом.

Ние от Хамали Strong може да ви предоставим микробус или камионче на ваше ползване, с разценка на час. Може да наемете и част от оборудването ни за пренасяне на мебели, като например колани за носене на товар и други. Моля разгледайте нашите оферти тук в сайта ни и преценете, кой е най-добрият вариант за вас!


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Студентски град, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне на:

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.