Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Слатина, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Слатина, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в район Слатина, град София. Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в Слатина, град София! Ж.к. “Слатина” се намира в източната част на град София. На юг от него е бул. “Шипченски проход”, на запад – жк “Гео Милев”, стадион “Академик”, зала “Фестивална” и кв. “Редута”. Кварталът граничи още и с Парк “Редута. Той е изключително тих и озеленен, което го превръща в предпочитано място за живеене.

Имате нужда от Хамали под наем, няма проблем – Вие сте на точното място! Обадете се на телефон 0877 998 044 и наш служител ще отговори на всички въпроси, които ви интересуват . Всичките ни служители са много любезни и отзивчиви и лесно ще се разберете с тях. Просто кажете от какво имате нужа – един, двама хамали, бус или камионче, ако не може да прецените не се притеснявайте, наш специалист ще дойде и ще определи от какво имате нужда. След което незабавно на място ще пристигнат други наши служители и необходимата ви техника.

Ние сме се специализирали във всяка една дейност на безопасното и безаварийно транспортиране на мебели, електроуреди и домашно имущество. Осъществяваме дейността си не само на територията на район Слатина, а и в цяла област София. Веднъж избрали Хамали Strong да ви премести в нов дом, няма да съжалявате. Ние ще транспортираме имуществото ви до всяка една точка на страната. Без значение дали се местите във Видин, Перник, Смолян, Добрич или Варна – ние ще ви помогнем!

Хамали Strong предлага и професионални услуги по опаковане и доставка на опаковъчни материали. Това включва опаковъчно фолио, фолио с въздушни мехурчета (аерофолио), кашони – двупластови и трипластови с различна големина и размери, хартиено тиксо, стириопорени блокчета, стириопор и редица други. Тази наша услуга комбинираме с хамалската и нещата просто пасват идеално. Ние пренасяме опакованите от нас мебели без да оставим и драскотина по тях. Няма да счупим ценните ви, чупливи вещи за които знаем че са ви ценни. Хамали Strong са и експерти в пренасянето на антични предмети с висока стойност.

Друга наша услуга е пренасяне на фитнес оборудване, което повярвайте ни не е лесна задача. Както се досещате килограмите тук са в повечко и са съсредоточени буквално в тежести, но това не притеснява нашите професионални хамали. Те си имат изградена стратегия и начин на транспортиране на подобно оборудване и се справят блестящо всеки път, когато ги повикат за подобна услуга. Петнайсетте години опит в хамалските услуги си казват тежката дума!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в Слатина, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това автоматично ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви. В бъдеще при нужда от хамалски услуги, вече ще имате записан номера ни и без колебания ще ни се обаждате.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.