Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Редута, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Редута, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в квартал Редута, град София. Кварталът е част от административен район Слатинана Столична община. Тук се намира един прекрасен парк – Гео Милев.

При преместване на мебели и вещи на голямо разстояние е задължително те да бъдат опаковани надлежно и внимателно, за да стигнат невредими до новия ви дом. Фирма Хамали Strong предлага цялостно преместване на дома или офиса в квартал Редута и в цяла София. Може да използвате транспортните ни услуги за преместване в цялата страна, без ограничения. Ние ще доставим Вашите вещи невредими ( в състоянието, в което ги приемаме) дори до най-далечната точка на България.

За по-голяма сигурност на нашите клиенти и в уверение, че всичко което сме взели за пренос ще пристигне на новото място, Хамали Strong изготвя приемо-предавателен протокол, в който се описва всяка приета вещ за транспортиране, както и състоянието, в което се приема. Клиентът преглежда внимателно протокола и се подписва при предаване. След което започва процесът на опаковане с качествени опаковъчни материали от фирмата ни. Веднъж опаковани мебелите се пренасят до наш бус или камионче и чрез него се транспортират до желаното от вас място, независимо дали то е в рамките на квартал Редута или в град Добрич – ние ще доставим всичко и то в състоянието на приемане, за което ще гарантираме чрез протокола.

Много хора се радват и на нашите услуги за разопаковане, тъй като по време на трудния процес на преместване, човек е изморен и всяка помощ е добре дошла. Хамали Strong ще разопакова всичко и ще подреди мебели според вашите желания, ще премахнем останките от опаковъчни материали, за да вие спокойно да си починете от пътя.

Опаковъчните услуги на Хамали Strong не са за пренебрегване. Опаковане е необходимо дори за кратко разстояние, защото това ще вси спести нежелани драскотини и щети по мебелите, затова не го пренебрегвайте. Ние си имаме стратегия за опаковане и пренасяне, която се е доказала през годините работа в квартал Редута и в цяла София. Може да ни се доверите изяло за процеса на опаковане, сваляне, качване, пренасяне и разопаковане на мебели. Клиентите не само се успокояват, когато ни видят как професионално и организирано работим, но и се възхищават на професионализма ни в хамалските услуги.

Процесът на пренасяне в нов дом или офис е стресиращ и използването на професионални хамали е препоръчително. Те ще свършат работата отлично и без забележки и ще ви помогнат в този важен за вас етап от живота ви. Наличието на опаковъчни материали предоставени от фирма Хамали Strong е допълнително улеснение за клиента. Най-използвания опаковъчен материал ние познат още от детството – пукането на балончетата на аерофолието е пристрастяващо занимание за деца и възрастни. Освен фолио ние разполагаме с кашони с различни големини (двупластови и трипластови), обикновено фолио за опаковане, хартиено тиксо, стириопорени кубчета, стириопор, велпапе, чували, опаковъчна лента и други.


Избирайки професионалните хамалски услуги от фирма Хамали Strong в кв. Редута, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда и че след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати. Освен това вие ще станете наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да качим нови мебели и електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.