Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Разсадника, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Разсадника, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Разсадника, град София. Жилищният комплекс е част от район Красна поляна, устроен и с много зелени площи. Границите му са ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Илинден, ж.к. Сердика, ж.к. Зона Б-19 и НЗП Средец.

Екип от професионални хамали под наем може да откриете в ж.к. Разсадника, град София. Той е добре обучен и доказал се с годините опит в цялата община. Може изцяло да се доверите на професионалните хамали от фирма Хамали Strong, за пренасяне на дома или офиса на ново място. Пренасяме имущество от град София до точки в цялата страна на ниски и много достъпни цени. Това е страхотно за нашите клиенти, когато се налага да се премесят в нов град, знаят че може да разчитат на нас и че работата ще се свърши бързо и безпроблемно.

Ние от Хамали Strong изготвяме приемо-предавателни протоколи с направен опис на цялото прието за транспорт имущество, като вътре е включена и информация за състоянието на мебелите (ако те са повредени преди да ги приемем). Това дава сигурност и спокойствие на нашите клиенти, така че при нужда от хамалски услуги в района на ж.к. Разсадника-Коньовица и в цяла София обърнете се към Хамали Strong!

Фирмата ни е готова да сключи договор с други фирми, като прави отстъпки за редовни клиенти. Разполагаме с бусове и камиони, с които може да пренесем вашите вещи до новото ви жилище или новия ви бизнес офис. Транспортните ни услуги са на високо ниво, шофьорите ни са опитни и квалифицирани и няма да допуснат повреда на мебелите ви по време на транспорт, а освен това преди самото пренасяне и товарене, мебелите ви са били опаковани от нашите професионални хамали – опаковчици.

Пренасяте на тежки мебели определено не е за всеки, освен физическа сила и здрав кръст, се изискват и познания на основните техники за пренасяне на обемни предмети, особено през тесни пространства. Необходимо ви е и допълнително оборудване като колани за пренасяне или колелца за монтиране под тежки мебели. Освен това преди началото на самото пренасяне, е необходима подготовка, като премахване на излишните вещи и предмети от мебелите, за да се намали тежестта им, обвиване в фолио на рисковите и ценни предмети, опаковане в кашони и аерофолио на всичко необходимо.

Опаковането не е за пренебрегване и определено не е лесна задача, както си мислят повечето. Изисква се опит и майсторство за правилното опаковане на ценни предмети, така че при падане или удар да издържат без да се повредят. Нашите служители са професионалисти и в тази си част от работата. Те я практикуват всекидневно и за тях това е рутина, няма вещ която да не могат да опаковат правилно, така че да бъде в безопасност при пренасяне. Хамали Strong разполага с богат набор от опаковъчни материали с различни форми, размери и вид. Доброто опаковане е предпоставка за правилно и безаварийно пренасяне на мебели до новия ви дом. Още щом клиентите ни видят, как опаковаме вещите им и се уверяват, че определено знаем какво правим и че ще свършим хамалската работа отлично.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Разсадника-Коньовица, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас бус за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Ние сме на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.