Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Подуяне, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Подуяне, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в район Подуяне, град София. Той включва квартал „Васил Левски“ и жилищните комплекси „Хаджи Димитър“, „Сухата река“, „Левски-В“ и „Левски-Г“. До 1895 г. все още не е част от град София и е село Подуяне, но тогава е присъединено към града.

Имате нужда от преместване на дома или офиса на ново място, но не разполагане със собствен превоз, освен това не може да се справите сами … няма проблем с професионалните хамалски услуги на Хамали Strong в район Подуяне, град София. Ние може да ви предоставим на ваше разположение бус или камионче на достъпни цени, които ще намерите тук в сайта ни. Освен това, ако прецените че все пак не може да се справите сами, може да наемете бус и хамал/и и ще решите проблема с преместването за кратко време.

Няма защо да се тормозите с опити да пренесете мебелите и обзавеждането с лек автомобил с помощта на приятели. Някой от тези приятелски услуги излизат твърде скъпо, защото ако не са ви истински приятели, започват „приказки“, особено кой на кого е длъжен и т.н. Това го знаем от наши клиенти, които са ни споделяли от опит, когато са използвали нашите хамалски услуги в район Подуяне.

Преместването на мебели и чупливи вещи определено не е за всеки. То изисква първо:

 • добра подготовка – опаковане и обезопасяване на чупливите премети, както и тези които има опасност да се одраскат;
 • налични разнообразни опаковъчни материали като кашони, фолио, аерофолио, фолио с въздушни мехурчета с различна големина, тиксо и др.
 • опит и знания за правилно опаковане и обезопасяване на ценни и чупливи вещи и предмети;
 • опит в пренасянето на тежки и обемни предмети, нежелателно приятел или хамал да се учи на пренася на вашите мебели;
 • познания върху основните хамалски техники и трикове за пренасяне на обемни мебели;
 • оборудване за пренасяне като например колани за пренасяне на товари, бус или камионче, инструменти за разглобяване и сглобяване и други.
 • физическа издръжливост, все пак хамалската работа е натоварваща и както споменахме по-рано тя не е за всеки.

Удобство за нашите клиенти е гъвкавото ни работно време, пренасяне в цялата страна, бързо пристигане на място и товарене, работим по тъмно. Служителите ни са добре обучени, оборудвани, любезни и готови да опаковат и пренесат всичко, което пожелаете до където пожелаете, и когато пожелаете. Пристигаме бързо – до 30 минути на адрес в район Подуяне, град София и пренасяме до всяка точка на страната!


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в район Подуяне, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи и в тъмната част на денонощието!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне на:

 • Мека мебел (дивани и други);
 • Черна и бяла техника;
 • Антични предмети;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.