Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Овча купел, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Овча купел.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в район Овча купел, град София. Разположен в северозападната част на София, район Овча купел е известен с минералните си извори, от където всъщност и идва името му. Овчарите забелязали, че овцете обичат топлите води там и нарекли мястото – „Овча къпалня“ или Овча Купел.

Фирма Хамали „Strong“ предлага цялостни решения за преместване на мебели и имущество в град София и областта. Ние имаме дългогодишен опит в хамалските услуги и сме усъвършенствали работата си до висоти. Веднъж след като ни повикате, ние ще пристигнем с необходимата техника и ще опаковаме и пренесем вещите ви до новото жилище, така че те да останат  непокътнати. Пренасянето на тежките мебели през стълбищната клетка е детска игра за опитните ни служители. Особено с помощта на нашите колани за повдигане и пренасяне на мебели. Благодарение на тях двама наши служители могат да повдигнат до 320 кг и да ги пренесат безопасно до някой от нашите камиони или бусове.

Пренасянето на мебели не е лесна работа, те са тежки, обемни и често скъпи. Ако не нямате опит или не мислите, че ще се справите сам с местенето на izvozvaneголеми мебели е по-добре да се обърнете към специалисти. Професионалните хамали работят това, те всекидневно пренасят разтегателни дивани и трикрилни гардероби. Това е опит, който се придобива само с работа и различни ситуации, като преминаване през тесни врати и малки и тесни стълбищни клетки. Освен, че при пренасяне трябва да много да се внимава да не се повреди или одраска например гардероба, но и трябва да се помисли за стените на стълбището. Много е грозна гледката на надраскани стени в стълбището, ако това не ви притеснява, то със сигурност ще притесни вашите съседи и може да ви държат отговорни за нанесените щети по стените. При нанасяне на ново място, последното нещо, което ще желаете е да си навлечете проблеми със съседите и то от първия ден. Не си струва да започвате с напрежение живота си в новия ви дом. Просто наемете професионалистите !

Спестете си проблемите с комшии, наемете професионална фирма за преместване на дома или офиса! Ние ще ви помогнем в този труден етап от живота ви – преместването на ново място. Цените ни са ниски и достъпни, може да ги разгледате тук в сайта и да се уверите сами.

Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в района на Овча купел, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!