Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Обеля, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Обеля, град София.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в Обеля, град София. Един спокоен квартал на Столицата.

Хамали Strong е професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги – преместване на дома или офиса в района на квартал Обеля и цяла София. Предимството на лицензираните фирми за хамалски услуги е гаранцията, която те ви дават, че Вашите вещи ще пристигнат непокътнати на новото място и то всички, без да се „загуби“ нещо по пътя. Не се доверявайте на случайни хора, които предлагат хамалски услуги. Има много „недоброжелателни колеги“, които не само, че няма да ви помогнат да решите проблема си с местенето на мебели и вещи в новото ви жилище, а ще ви създадат по-голям. Например най-елементарното ако пренебрегнат опаковането на чупливите предмети или го претупат и по пътя се счупи, ценна за вас вещ – с финансова или сантиментална стойност? Спестените пари ще си струват ли риска? Отговорът е „НЕ“, по този начин ще бъде много по-скъпо и неприятно за вас клиента.

Ние от Хамали Strong от Обеля, София правим пълен опис на пренасяното от нас имущество и изготвяме приемо-предавателен протокол, за да е спокоен и сигурен клиента и всичко да пристигне в новия ви дом.

Служителите на Хамали Strong са любезни и отзивчиви, истински майстори в опаковането, разглобяването и сглобяването на мебели и  други вещи. Все пак това е един труден, запомнящ се етап от живота на човек и той трябва да бъде приятен, а не изпълнен с притеснения и тревоги. Позволете ни да ви помогнем, изберете професионалните хамалски услуги за жилищно преместване в района на Обеля, а и в цяла София от фирма Хамали Strong!

Ние разполагаме с богат асортимент от опаковъчни материали като: двупластови и трипластови кашони, опаковъчно тиксо, аеропласт с различни големини на въздушните балончета, найлонови чували, кутии и кашони с различни големини и много други. Оборудвали сме се и с нови камиони и бусове, така че да сме максимално полезни на клиента и той да не се притеснява за абсолютно нищо, а да се наслади спокойно на новия си дом.

Не мислете, че помощ от приятели и роднини е по-евтин и изгоден за вас вариант, те обикновено нямат опит с преместването и може да повредят мебелите ви, тъй като те са обемни и трудно се пренасят през тесни врати и стълбищни клетки. Освен това ще сте им „длъжни“ и не се знае как ще се отплатите. Няма смисъл от всичко това при ниските ни и достъпни цени, може да ги разгледате тук в сайта ни и да се уверите сами. Все пак ако решите да опитате сам или с приятели, може да наемете бус или камион от нас на изгодна цена. Правим отстъпки за редовни клиенти, като сме готови да сключим договор с фирми за преференциални цени.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Обеля, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне на:

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.