Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Надежда, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в район Надежда, град София.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в район Надежда, град София. Един от 24 -те административни района на Столицата.

Работата по пренасяне на мебели и тежки предмети е трудна и определено не е за всеки. При неправилен захват по време на пренасяне, може да пострадате, като липсата на загрявка е сериозен проблем. Може да си секценете кръста, да си навехнете ръката или да си изкълчите крака при неправилно стъпване. Освен това ако нямате опит в пренасянето на големи и обемни мебели, най-вероятно ще ги повредите и не само тях. Ще оставите драскотини по стените си, може дори да падне мазилка. Чували сме какви ли не разкази от клиенти, които са се опитвали сами да се справят, преди да намерят правилното решение и да използват хамалските услуги на Хамали „Strong“.

Преместването на хладилника в новото ви жилище изисква голяма подготовка. Първо той трябва да бъде изпразнен, а замразената храна да се прехвърли временно в друг. Хладилникът се разлежда, почиства се и се подсушава. Като се приключи с този етап, добре е ръбовете да се защитят с аерофолио или друг опаковъчен материал, освен това трябва да се увият вратите с поне три пласта фолио – с цел да се избегне отваряне на вратата по време на пренасяне или транспорт. Не се знае, как точно може да се наложи да се завърти хладилника, за да премине през тесни врати и стълбищни клетки. При безопасно пристигане на новия адрес, хладилникът трябва да се постави на новото място и да не се включва поне 6 часа, след което може да прехвърлите замразената си храна отново в него.

Надежда е един много добър район за живеене на град София и ние помагаме с местенето на много новодомци. Те избират района като свой дом и използват нашите професионални услуги, за да осъществят мечтата си. Нашите служители са истински професионалисти в работа си и са изключително любезни. Те разбират притесненията на клиентите и тревогите от пренасянето на ново място и се стараят да помагат с каквото могат. Позволете ни да ви помогнем в пренасянето на мебели и вещи в Надежда, София.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в район Надежда, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне на:

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.