Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Младост, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в район Младост, град София.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в район Младост, град София. Един от 24 -те административни района на Столицата. Младост е силно желан район за живеене от Софиянци и сме пренасяли имуществото на много клиенти в новите им жилища в района.

Използвайте професионални лицензирани хамалски услуги при преместването си в нов дом или офис. Това освен, че е приятен етап в живота, той е и много труден. Преместването на всички вещи от жилището ви и пренасянето им на ново място изобщо не е лесна работа. Освен пренасянето на обемните и тежки мебели, се налага и пренасяне на чупливи по-малки вещи. Те изискват прецизно опаковане и то с качествени опаковъчни материали като аеропласт (фолио на балончета – въздушни мехури). След, което те се поставят в трипластови кашони, като пространството между кашона и опакованата вещ се уплътнява със стиропор (пълнеж от стиропор на малки топчета) и маркира с етикет чупливо. Чак тогава се пренася до транспортния ни микробус.

Придвижването през града на натоварения ни бус, става бавно -няма да ви лъжем. Предпочитаме да се движим бавно и предпазливо и да доставим вещите ви цели и непокътнати. Бързата работа е срам за майстора – много известна поговорка, която е и много вярна!

Прецизното пренасяне на чупливи и скъпи вещи не може да бъде извършено много бързо, това определено ще доведе до грешки и нанасяне на щети върху пренасяната вещ. Напълно излишно, 1 час забавяне не е проблем, когато става за ценни предмети или вещи със сантиментална стойност за собственика. Все пак ние от Хамали Strong ще свършим работата безопасно и максимално бързо, без да повреждаме вашите мебели и вещи. Все пак на нас това ние е работата и ние я вършим всекидневно. От всеки клиент научаваме по нещо и трупаме опит в пренасянето на домашно или офис имущество до новия им дом.

Някой от мебелите като големи и обемни спални и гардероби, не могат да бъдат пренесени, защото няма да могат да минат през тесните врати на жилището. Тогава на помощ идват професионалните ни дърводелци, които ще разглобят внимателно леглото ви, ще го опаковат и пренесат до камиона ни. При пристигане на новия адрес, на който ще бъде използвано, те ще го сглобят отново, без каквито и да е било щети и драскотини дори. Може да разчитате на същото и за кухненско обзавеждане, обемни гардероби, бюра, маси и други. Служителите ни са добре обучени дърводелци – мебелировчици, за които разглобяването и сглобяването на мебели е ежедневие.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в района на Младост, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!