Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Лозенец, град София.  Местим всичко по всяко време на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Лозенец, град София.

Ние сме професионална фирма за предоставяне на хамалски услуги, която осъществява дейността си в Лозенец, град София.

Как протича процеса на пренасяне на мебели и друго домашно имущество в Лозенец, София.

Преместването в нов дом може да изглежда като трудна задача, но Хамали Strong се стреми да премахне кавгите и стреса от процеса на пренасяне. Ние можем да ви предоставим всичко необходимо, за да улесним преместването на вашите мебели и други вещи. С богат избор от опаковъчни материали, трудно ще изберете, но ние ще ви помогнем. Всичко, което е чупливо, ще се опакова внимателно с нашето двупластово аерофолио и ще бъде поставено в трипластови кашони.

Хамали Strong e майстор в опаковането на мебели и други вещи
Нашите професионални хамали ще опаковат всичките ви мебели с най-новите опаковъчни материали в индустрията. Всеки служител е обучен да опакова с професионализъм и внимание. Фирмата ни отделя особено внимание на тази част от преместването на дома или офиса, защото клиентите често имат ценни предмети, които трябва да бъдат опаковани и пренесени, без да се повредят. Особено за някой предмети, които имат сантиментална стойност, не може да си позволим да я повредим или по-лошо счупим.

Нашите хамали ще опаковат всякакви предмети, които преценят за чупливи, деликатни или незаменими, като ще положат големи грижи. В случай, че предпочитате да опаковате вещите си сами, ние ще ви предоставим кашони и опаковъчен материал.

Преди да започнете да местите вашите вещи, нашите хамали ще се уверяват, че всеки артикул е опакован правилно, опакован, ако е необходимо и етикетиран. Използваме устойчива пластмаса, за да предпазим тапицирани мебели от всякакви потенциални повреди, драскотини или замърсявания. Нашите методи за опаковане предпазват и останалата част от вашите вещи от преместване при транспортиране. Веднага щом всичко е правилно опаковано, вашите вещи ще бъдат систематично пренесени до наш камион или микробус и транспортирани до новото им място.

Транспорт: Що се отнася до транспортирането на вашите мебели и вещи, безопасността е нашият основен приоритет. Шофьорите на Хамали Strong са лицензирани в професионалното пренасяне на чупливи вещи. Те няма да допуснат повреждане на вашите мебели и домашно имущество.

Разтоварване: След като вашите вещи бъдат доставени, нашите професионални хамали ще проверят по опис имуществото, за да се уверят, че всички ваши вещи са пристигнали до местоназначението си. Всеки кашон и мебел ще бъде внимателно поставен в съответното помещение, под ваше ръководство и инструкции. Ако пожелаете може да си поръчате и услуги по разглобяване и сглобяване на мебели. За нашите служители ще бъде удоволствие да ви помогнат в Лозенец, а и в цяла София.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Лозенец, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне на:

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.