Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в район Красно село, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в район Красно село, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в район Красно село, град София. Районът включва ж.к. „Лагера“ и ж.к. „Славия“, квартал „Крива река“, ж.к. „Хиподрума“, кварталите ж.к. „Белите брези“, ж.к. „Красно село“, ж.к. „Борово“, ж.к. „Бъкстон“. Може да разчитате на нас на територията на целия район и град София.

Професионалните хамалски услуги за удобство за клиентите в един труден етап от живота. Труден, защото местенето в нов дом или офис е свързано с много ангажименти и необходимост от физическа и умствена работа.  Необходимо е и специално оборудване и транспортен бус или камионче, а освен това и опаковъчни материали, тъй като никой не желае драскотини или счупени ценни предмети при пренасяне в ново жилище. Това е момент свързан с много разходи и е изключително неприятно, ако станат и повече от очакваното. Изберете фирма Хамали Strong, за да се нанесете безпроблемно в нов дом или офис и то на ниски и достъпни цени за район Красно село, град София.

В ниските ни цени за хамали под наем може да се уверите, като разгледате сайта ни. Предлагаме няколко опции – наем на самостоятелен бус/камионче на час  …….+ един хамал или …..+  двама хамали на час, ако имате специални изисквания, само се свържете с нас на указания телефон и не се притеснявайте да ги споделите. Не забравяйте, че ние пренасяме от цяла София до всяка точка на страната и вършим работата си с удоволствие. Хамалските ни услуги са цялостни и в ключват опаковане, пренасяне, сваляне, транспорт, качване, пренасяне и подреждане на мебели. При необходимост от демонтаж и монтаж на кухненско обзавеждане, може да наемете от нас дърводелец, който да извърши дори тази част от пренасянето. Тази част от работата си е цял занаят и определено не е за всеки. Много наши клиенти са ни разказвали, че са се опитвали да разглобят кухненското сами и са го повреждали, след което са решили да се обадят на нас. Човек е длъжен да опита, но ако все пак тази работа не е за Вас, обадете ни се !

Пренасянето на спалня изглежда като детска играчка, когато се извършва от професионалните хамали на фирма Хамали Strong. Те пренасят опакования от тях матрак до наш бус, след което демонтират и опаковат спалнята и пренасят и нея.

Най-трудни за пренасяне са електроуреди като хладилниците например. Те са с фреон и не е хубаво да се накланят прекалено, добре е да се пренасят изправени, макар голямата си височина и обем. В транспортния бус, хладилникът се поставя прав, стабилизира се и се обезопасява срещу падане. Обикновено нашите хамали го носят с помощта на колани за пренасяне, за да може да е изправен и само при преминаване през врати, за кратко да се накланя. При пристигане в новия дом, хладилникът е препоръчително да се постави на мястото си и да не се включва поне 6-8 часа, за да може всичко с него да бъде наред. Това е една дребна препоръчителна тънкост, която избирайки нашите професионални хамали ще ви бъде обяснена, защото запазването на имуществото при пренасяне в нов дом или офис, е приоритет на нашата фирма за хамалски услуги.


Избирайки професионалните хамалски услуги от фирма Хамали Strong в район Красно село, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда и че след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати. Освен това вие ще станете наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да качим нови мебели и електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите Вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.