Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Красна поляна, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Красна поляна, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в кв. Красна поляна, град София. Кварталът е разположен на километър и половина от централната част на града, югозападния широк център.

Професионалните хамалски услуги са решение на проблема ви с преместването в нов дом или офис. За разлика от непрофесионалното преместване на мебели и вещи, ние от фирма Хамали Strong даваме гаранция за труда си и за състоянието, в което ще ги доставим на желания от вас адрес. Опаковаме прецизно всичко, което подлежи на транспортиране, като има значение какъв опаковъчен материал ще използваме в зависимост от това дали е чуплив или не. Все пак ние опаковаме всичко, дори на мебелите слагаме опаковъчно фолио, защото не желаем появата на нови драскотини.

Може да използвате хамали под наем от фирма Хамали Strong не само в квартал Красна поляна, а в цяла София. Ние пренасяме и до всяка една точка на страната, като предлагаме различни транспортни и хамалски услуги в зависимост от нуждите на клиента. Работим дори през нощта, за да е по-удобно на клиента, тъй като не всеки има възможност да пусне отпуск, за да организира преместването си в нов дом. Нашите служители са лоялни, съвестни и много отговорни и може да се разчита на тях. Те имат богат професионален опит и са специалисти в свалянето и качването на мебели. Истински транспортни експерти!

Мебелите в дома ви може да не изглеждат много, но в комбинация с останалите ви вещи домашното имущество за преместване става много. Помагали сме на студенти да се местят от квартира в квартира и много от тях са възкликвали в общи линии следното „не предполагах, че за няколко месеца живот в тази квартира, съм събрал толкова много багаж“ … За да има удобство едно жилище са необходими много мебели и вещи и това е нормално и не е проблем, просто се обадете на професионалните хамали от фирма Хамали Strong. Ние си знаем работата и се стараем да се усъвършенстваме по по всяко време. За нас е важно да надграждаме и подобряваме услугите си, за да предлагаме още по качествени услуги на нашите клиенти и да подобряваме конкурентоспособността си.

Не всяка фирма предлагаща хамалски услуги може да ви гарантира с приемо-предавателен протокол, че всичко което приемат за транспортиране ще пристигне и то непокътнато на желаната от вас дестинация. Ние транспортираме до всяка точка на страната, независимо дали става въпрос за Видин, Добрич, Царево или Крумовград. Транспортираме бързо, безопасно и професионално на ниски и достъпни цени.

Пазете здравето си, оставете пренасянето на тежки мебели на опитните служители на фирма Хамали Strong. Не си заслужава риска от травма и здравни проблеми при тежката хамалска работа. Всяка една контузия ще ви струва в пъти по-скъпо от най-скъпите хамалски услуги, а щетите които сам може да нанесете на мебелите си са отделно. Нямате ли опит и колани за пренасяне на мебели, затрудненията ще ви бъдат големи. Въпросът е заслужава ли си? Отговорът твърдо е НЕ! Бъдете професионалист в основната си работа, а за хамалски услуги в район Красна поляна се обадете на фирма Хамали Strong.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в кв. Красна поляна, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.