Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Княжево, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Княжево, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в квартал Княжево, град София. Един удобен и приятен квартал, разположен под полите на Витоша. Предпочитан сред много софиянци, заради по-чистия въздух и тишината.

Изберете силните хамали от фирма Хамали Strong предлагащи услугите си в квартал Княжево, град София. Гарантираме ви, че ще направите правилния избор и няма да съжалявате. Ние държим на доброто си име и репутация. Коректно и бързо изпълняваме всички поети от нас ангажименти и така нашите клиенти остават много доволни, а доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма. Това е така защото той ни препоръчва на свои приятели, близки и роднини и така ние печелим нови и нови клиенти и продължаваме да развиваме бизнеса си. През годините натрупахме ценен опит и изчистихме много дребни проблеми, чрез нова техника, нови и модерни опаковъчни материали и добре обучени и опитни служители.

Новите ни бусчета и камиони с падащ борд правят транспортните ни услуги предпочитани за жителите на квартал Княжево. Ние работим и в тъмната част на денонощието, което е много удобно за нашите клиенти. Не е нужно например да си пускат отпуск, за да се преместят в нов дом. Ние разбираме, че отпуската ви е ценна и е малко, затова предлагаме и тази услуга. Не се притеснявайте, че времето след работа няма да ви стигне. С наша помощ преместването ще стане в пъти по-бързо и безпроблемно. Не забравяйте, че на нас това ние е работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното преместване. Описваме и опаковаме всичко, за да го транспортираме бързо и без никакви щети до новия ви дом.

Хамали Strong осъществява дейността си не само на територията на квартал Княжево, а и в цяла София. Освен това транспортираме до всяка една точка на страната, независимо дали ви се налага да се преместите във Видин, Русе, Хасково, Севлиево или дори Малко Търново – ние сме насреща. Какво ни отличава от другите фирми ли … усърдието и трудолюбието. Каквото и да си говорим изисква се много работа, за да се наложиш на пазара за хамалски услуги в град София. Ние работим!

Пренасянето на тежки и обемни фитнес уреди изглежда като детска игра, когато наблюдавате служителите ни в действие. При необходимост ние демонтираме, транспортираме и монтираме обратно на новото място. Големите тежести не са проблем за здравите ни и силни хамали. Те методически пренасят всичко и то навсякъде. Може да се консултирате с нас по телефона при проблеми с преместването на тежки или обемни предмети.

Не забравяйте, че понякога без техника няма как да се справите, а новите камиони с падащ борд са идеални за хамалски услуги. Те могат да бъдат на ваше разположение почасово, ако все пак не желаете да наемете хамали, а само техника. Разгледайте нашите оферти тук в сайта ни или се обадете на телефон 0877 998 044. Ние сме насреща, не се притеснявайте да ни се обадите!

Може да се обърнете към нас и за преместване на складове, офиси, магазини, зъболекарски кабинети и други. Хамалската дейност е нашата специалност. Ние не се оплакваме, а действаме – транспортираме и преместваме в нов дом или офис всекидневно!

Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в квартал Княжево, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в квартал Княжево, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.