Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Хиподрума, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Хиподрума, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в кв. Хиподрума, град София. Разположен близо до центъра на Столицата, кварталът е много добре благоустроен. Той граничи с кв. Крива река, ж.к. Лагера, ж.к. Красно село, ж.к. Белите брези и ж.к. Иван Вазов.

Наемете хамали от нас и решете проблема си с преместването в нов дом или офис. Не е нужно да се обаждате на приятели за услуги като пренасяне на мебели, защото това може да ви излезе много солено. Не само, че може да повредят мебелите Ви, но и после ще трябва да почерпите, а и след това ще ви „говорят“ как са ви свършили работата, въпреки, че най-вероятно мебелите ви ще са целите в драскотини, дори по-лошо.

Не си създавайте проблеми с приятели, обадете се на професионалните хамали от фирма Хамали Strong и решете проблема си с преместването в нов дом или офис. Нашите цени са ниски, достъпни и може да разчитате, че веднъж избрали ни – работата ще се свърши качествено сигурно и бързо. Предлагаме цялостни решения за преместване на дома и офиса. От демонтаж, опаковане, сваляне, пренасяне, транспортиране до всяко точка на страната, до качване, разопаковане и монтаж. Това е едно огромно удобство за нашите клиенти, защото не се налага например да търсят дърводелци или опаковъчни материали при местенето в нов дом. Всичко това се извършва от служителите на Хамали Strong.

През годините работа в ж.к. Хиподрума, а и в цяла София, нашите служители добиха богат професионален опит и спечелиха стотици доволни клиенти, които продължават да използват услугите ни. Сдобихме се с нова транспортна техника, усъвършенствахме техниките ни на пренасяне и опаковане. С новите ни транспортни камиони с падащ борд можем да пренесем цяло домакинство без проблеми. Това спестява средства и време на нашите клиенти, тъй като няма да се налага да се прави втори курс. Това е просто страхотно, няма нужда да правите 10-20 курса в опит да се пренесете с личния си автомобил ( поне част от мебелировката), което е с цел пестене на средства. Напротив, така нищо няма да спестите, може само да повредите мебелите си. Наемете бус или камионче от Хамали Strong и се пренесете с приятели – щом мислите, че така е по-евтино …

Евтини хамалски услуги в град София и квартал Хиподрума предлагат Хамали Strong вече повече от 15 години. Доверете се опита и модерната техника и на фирма с традиции в бранша. Ако имате планове да се местите в скоро време, планирайте преместването си с нас. Наш консултант може да ви посети и да ви даде ценни съвети за подготовката по местенето в нов дом. По принцип процесът на опаковане предшества транспортирането – това е правилният подход. Препоръчваме опаковането да става стая по стая, като вещите да бъдат слагани в кашони с надпис за самото съдържание. Опаковъчни материали може да закупите от нас, предлагаме всичко необходимо за този процес.


С избора на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в кв. Хиподрума, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да ни се обаждате за да качим нови мебели или електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.