Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Симеоново, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Симеоново, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в кв. Симеоново, град София. Кварталът е разположен в подножието на Витоша, като тук предимно има малки хотели и къщи. Околовръстният път създава удобна връзка с центъра на Столицата.

Преместването в нов офис е прекрасен момент, защото в над 95 % от случаите е поради разрастване на фирмата. Новият офис е по-удобен, по-голям и символизира успеха и добрата работа на служителите. В този прекрасен етап от развитието на всяка фирма, на помощ се притичват хамалите на фирма Хамали Strong.

Ние ще преместим целия ви офис без да оставим и драскотина по мебелите или офис оборудването ви. Разполагаме с богата гама от опаковъчни материали като: опаковъчно фолио, аерофолио с въздушни мехури, кашони (двупластови или трипластови) с всякакви размери, стириопорени купчета, стириопор, хартиено тиксо и много други. Служителите ни са преминали специално обучение за опаковане на скъпи и чупливи предмети, така че да не допуснат повреда при транспортиране.  Опаковаме и поставяме етикети на всяка чуплива вещ, не пренебрегваме и останалите мебели. Задължително слагаме опаковъчно фолио на всички предназначени за транспортиране мебели и предмети.

Пренасянето на компютърна техника, сървъри и други не е нещо необичайно за Хамали Strong. Това е една от основните ни услуги при пренасянето на офис оборудване. Ние внимателно опаковаме всичко, обезопасяваме го срещу счупване и чак тогава го пренасяме. Добрата подготовка е ключът към успеха, затова и ние отделяме необходимото време, за да се справим успешно със всяка задача.

Пренасянето на стъклена бизнес маса с големи размери не представлява проблем за нашите служители. Те внимателно разглобяват, опаковат и пренасят масата до новия ви офис, като Хамали Strong дава гаранция, че тя ще пристигне непокътната. Това ще го гарантираме документално, за да може клиентът да е спокоен и сигурен в услугите ни. Хамалски услуги в квартал Симеоново, град София се търсят често и ние сме сред най-добрите!

За професионалните ни хамали не е проблем, че офисът ви е на 10-тия етаж в сграда, с малък асансьор. Ние разполагаме с оборудване за пренасяне на обемни предмети и имаме добър подход. Все пак да не забравяме, че на нас това ни е работата и ние сме се усъвършенствали и продължаваме да се усъвършенстваме с всеки изминал ден. Работим и в тъмната част на денонощието и сме коректни към нашите клиенти. Това ни помага да разрастваме бизнеса си и вече може да се обърнете към нас не само в квартал Симеоново, а и в цяла София. Това не е всичко, ние пренасяме до всяка една точка на страната, цените ни може да разгледате тук в сайта или ни се обадете да ви направим оферта.


С избора на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в кв. Симеоново, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.