Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Малашевци, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Малашевци, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в кв. Малашевци, град София. Кварталът се намира в североизточната част на столицата. Той граничи с кв. Орландовци, ж.к. Левски и кв. Стефан Караджа (ж.к. Хаджи Димитър). Тук има предимно фамилни къщи и само няколко панелни блока.

Професионални хамалски услуги предлага фирма Хамали Strong в квартал Малашевци, град София. Фирмата разполага с модерни превозни средства (транспортни бусове), които съчетани с добре обучени здрави хамали прави бизнеса ни изключително ефективен. През годините сме се доказали като много коректни и сме си изградили страхотна стратегия за транспортиране на домашно или офис имущество. Може да разчитате на нас по всяко време на денонощието, работим събота и неделя, както и през празнични дни. На Ваше разположение сме за хамалски услуги в квартал Малашевци и цяла София.

Предимство на нашите услуги е изготвянето на приемо-предавателен протокол (по желание на клиента), в който се описва детайлно какво се приема за транспортиране и в какво състояние. След това всичко се опакова внимателно и детайлно, фирмата ни разполага и предоставя всички необходими опаковъчни материали като например: опаковъчно фолио, хартиено тиксо, фолио на балончета (аерофолио), стириопорени блокчета, кашони (двупластови или трипластови) със всякакви размери, така че да са подходящи за всеки клиенти.

Служителите ни ще опаковат всичко преди да го пренесат, като ще обърнат особено внимание на чупливите и ценни предмети. Те са истински професионалисти в пренасянето на тежки и обемни предмети. Трикрилен гардероб може да ви звучи страшно, но нашите служители ще го транспортират, ако той минава през вратата/прозореца, а ако не ние ще го разглобим и ще го сглобим отново в новия ви дом. Имаме служители, квалифицирани дърводелци, които разглобяват и сглобяват кухненско обзавеждане, та какво остава за вашия гардероб или спалня.

Професионални хамалски услуги и хамали под наем може да не са ви необходими в момента, но когато ви потрябват, ще се нуждаете от най-добрите, за да се преместите безаварийно в новия си дом. Запишете телефонния ни номер сега: 0877 998 044 и това ще ви се отплати след време, защото ще използвате професионални хамалски услуги в квартал Малашевци на ниски и достъпни цени. С Хамали Strong може да се пренесете до всяка една точка на страната, като по договаряне може да транспортираме и до чужбина.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в кв. Малашевци, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието и през почивните дни. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.