Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Кръстова вада, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Кръстова вада, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в кв. Кръстова вада, град София. Кварталът е разположен северно от кв. Хладилника и кв. Южен парк, като през него преминава бул. „Черни връх“.

Най-добрите хамали ще бъдат на Ваше разположение само при едно обаждане на телефон 0877 998 044. Професионален екип хамали на фирма Хамали Strong ще пристигне и ще ви помогне в процеса на преместване в нов дом или офис, независимо дали се местите в рамките на град София и в страната. При специално договаряне, нашите екипи транспортират и в чужбина.

Пренасянето на тежки предмети, мебели и електроуреди не е лесна задача и определено не е за всеки. При опит и неправилно изпълнение може сериозно да се нараните, а натоварването върху кръста е голямо и ако него пазите може да си създадете големи проблеми. Струва ли си да рискувате здравето си за да си спестите дребни разходи като хамалските услуги. Не е нужно да си патите, за да се убедите в това. Нашите цени са ниски и достъпни и веднъж използвали нашите услуги, Вие ще станете наши редовни клиенти.

Основно нашият бизнес се развива благодарение на рекламата, която ни правят нашите доволни клиенти. Това според нас е най-добрата реклама, която една фирма може да получи. Това ни помогна да развием бизнеса си и днес сме една от най-добрите фирми за хамалски услуги в квартал Кръстова вада, град София. Ние предлагаме едно страхотно предимство – работим в тъмната част на денонощието! Така, че не е нужно да си пускате отпуск, за да се преместите в нов дом. Може да свършите всичко това след работа с помощта на фирма Хамали Strong.

Нашите служители са добре обучени в тънкостите и особеностите на хамалските услуги и благодарение на модерната техника, с която разполагаме, ние можем да пренасяме дори ценни предмети и антики. Спокойно може да ни се доверите, че ние може да свършим и тази част от хамалските услуги. Хамали Strong разполага с богата гама от опаковъчни материали и няма да пренесе вашите ценности и антични предмети в „найлонови торбички“. Вие избирате сами дали ще използвате цялостните ни хамалски услуги под наем или просто ще си поръчате доставка на опаковъчни материали като например: двупластови и трипластови кашони, фолио, аерофолио с въздушни мехурчета, хартиено тиксо, стириопорени кубчета и други.

В района на квартал Кръстова вада, град София се доверете на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong, за да ви помогнат в пренасянето на обемното и тежко домашно имущество до всяка една точка на страната, а защо не и в чужбина. При нужда от хамали под наем или наем на транспортен бус или камионче – 0877 998 044.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в кв. Кръстова вада, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете удовлетворени от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието и през почивните дни. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Пренасяне на багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.