Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Крива река, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Крива река, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в квартал Крива река, град София. Името на квартала идва от преминаващата в близост Крива река известна още като Боянската река. Лесно може да се ориентирате за местоположението на квартала по това, че в него се намират Медицинска академия и Военна болница. Кварталът граничи с ж.к. Сердика, НЗП Средец, ж.к. Лагера, кв. Хиподрума, кв. Белите брези и кв. Иван Вазов.

Професионални хамалски услуги може да получат жителите на квартал Крива река, град София само с едно обаждане на телефон 0877 998 044.  При това, услугите са достъпни и в тъмната част на денонощието – едно страхотно предимство. Вече няма да е необходимо да пускате отпуск, за да може да се преместите в нов дом. Спокойно може да свършите това и след работа, защото с нашите силни хамали, преместването е като детска игра.

Модерната ни техника и оборудване дават страхотно предимство пред останалите фирми за хамалски услуги в София. Камионите ни с падащ борд са изключително полезни в хамалската професия, те пазят здравето на служителите ни и ускоряват процеса по товарене на пренасяните мебели. Хамали Strong разполага и с аксесоари за пренасяне, като колелца за монтаж на мебели, колани за носене и други. Освен това ние имаме и богата гама от опаковъчни материали, които ще използваме в процеса на преместване на клиента в нов дом или офис.

Дори да не използвате професионалните ни хамалски услуги, Вие може да си наемете от нас бус/камионче или просто да закупите опаковъчни материали като: опаковъчно фолио, стириопорени кубчета, кашони с различни големини и пластове, фолио на въздушни мехури, хартиено тиксо и много други. Ние сме подготвени за пълния процес на преместване от …до. Това е удобство и улеснение за нашите клиенти, освен това спестява и много време.

Служителите ни са с богат професионален опит, част от тях работят при нас още от студентските им години. Те са учтиви, любезни и ще свършат работата без да оставят и драскотина по мебелите ви. Все пак те са професионалисти и на тях това им е работата. Бързо и безаварийни преместване на мебели, домашно и офис имущество. Професионални транспортни услуги в град София и цялата страна. Точно така, ние транспортираме до всяка точка на страната.

Не се колебайте и не губете време и нерви в опит да се справите сами, обадете се за хамали под наем от фирма Хамали Strong.  Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в квартал Крива река, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в квартал Крива река, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.