Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Западен парк, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Западен парк, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в квартал Западен парк, град София. Кварталът е разположен в до едноименния парк и е едно прекрасно място за живеене. Това го прави много желан, а и заради близостта си с красивия парк. Може да се обърнете към нас за хамалски услуги и в цяла София.

Всички знаем, че преместването в нов дом или офис не е лесна задача. Това е свързано с много работа, добра организация, транспорт и с необходимост от помощна ръка. Ще ви дадем един пример от ежедневието. Купувате си нова пералня, от магазина ви я доставят до входната врата, след което сте вие. Пералните обикновено са тежки и трудно се носят от двама души, а за само човек дори не говорим. Първо трябва да махнете старата пералня, което значи да спрете водата към нея, да я изключите от захранването, да откачите тръбата за мръсната вода и чак тогава да я преместите. След което трябва да я занесете до новото и място, често клиенти ни разказват, че временно ги държат в мазето. Все пак дори да е близко мазето ви и дори да имате асансьор, ще ви е необходим още един човек, за да ви помогне с пренасянето.

Тогава на помощ пристигаме ние – професионалните хамали на квартал Западен парк, град София. Ние ще направим всичко гореспоменато за вас, без да ви ангажираме и без да се налага вие да рискувате здравето си (най-често е застрашен кръста на човек). Ние разполагаме с колани за пренасяне и бързо и лесно местим тежките предмети до новото им място. През годините опит на пазара за хамалски услуги сме си изградили отлична тактика за пренасяне на дома и офиса. Сега ще ви разкрием, част от стъпките, които всекидневно практикуваме при извършване на хамалските ни услуги.

Първо: и може би най-важно е да опишем приетото за транспортиране в приемо-предавателен протокол, като описваме и състоянието на предмета. Това е важно за спокойствие на клиента, тъй като той получава екземпляр и е сигурен, че всичко което ни е предал за транспортиране ще пристигне на новия адрес и то в състоянието, в което ни го е предал.

Второ: задължително опаковаме всичко предназначено за транспортиране, дори нечупливите предмети, за да избегнем нежелани щети или дребни драскотини. Пренасянето на обемни предмети, често е свързано с поява на драскотини при контакт с тесни врати и коридори и други предмети, затова ние се застраховаме като опаковаме всичко старателно. Разполагаме с богата гама от опаковъчни материали, които използваме при хамалските си услуги.

Трето: пренасяме мебелите до транспортните ни бусове и камиони, след което ги транспортираме до всяка една точка на страната (според желанието на клиента). За нас няма значение дали се местите в Русе, Царево или Видин – ние транспортираме до всяка една точка на България!

Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в квартал Западен парк, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в квартал Западен парк, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това автоматично ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.