Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Гевгелийски, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Гевгелийски, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в кв. Гевгелийски, град София. Кварталът е разположен в северозападната част на града, граничи с ж.к. Западен парк. ж.к. Илинден и ж.к. Света Троица. Името на квартала идва от основателите му, които са предимно от българи бежанци от южномакедонския град Гевгели или Гевгелийско след Първата световна война.

Хамалските услуги са изключително полезни, когато трябва да пренесете в нов дом. Това е един както приятен, така и труден етап в живота.  Този момент се помни цял живот и е добре да се помни с добро, затова за да мине гладко наемете хамали под наем в квартал Гевгелийски, град София. Няма нужда да си оставяте болезнени спомени от травми и болки от кръста, които недай си боже останат за цял живот.

Дори и да сте млад и силен, ако не използвате правилната техника за повдигане и пренасяне на тежки предмети може сериозно да си навредите, а загрявката преди това е задължителна. Нашите служители са преминали специално обучение, добре екипирани са и използват колани за пренасяне. Освен това са внимателни, любезни и отзивчиви към клиентите ни. Може да им се доверите безрезервно, че те ще свършат работата без да повредят мебелите или електроуредите ви.

Важен съвет от наша страна при пренасяне на пералня машина е да поставите болтовете, които държат барабана по време на транспортиране. Това ще я запази непокътната, ще предпази барабана от повреди, а всички знаем, че това е основната част на пералнята. Това е само един от многото малки съвети, които непременно трябва да спазите при транспортиране на електроуреди.  Може да не ви се налага да учите тези дреболии, защото те ще ви потрябват може би само веднъж или два пъти в живота. Просто наемете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong за квартал Гевгелийски и ние ще ви помогнем да преместите цялото ви домашно имущество в новия ви дом.

Хамали Strong разполага с разнообразие от опаковъчни материали като: двупластови и трипластови кашони, фолио, аерофолио с въздушни мехурчета, хартиено тиксо, стириопорени кубчета и други. Така, че при нужда от хамалски услуги или опаковъчни материали изберете Хамали Strong. Ще вземете правилното решение, ако комбинирате двете наши услуги, за да се премесите в нов дом или офис.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в кв. Гевгелийски, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието и през почивните дни. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.