Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Бояна, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Бояна, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в квартал Бояна, град София. В този прекрасен зелен квартал, известен с едноименната резиденция, национално историческия музей и ред други забележителности.

Най-добрите хамали в град София са служителите на фирма Хамали Strong, опитни и добре обучени, отдадени на професията. Те са професионалисти в пренасянето на тежки и обемни предмети през тесни пространства, като стълбищни клетки, тесни врати и коридори. За тях няма невъзможна задача, дори да се наложи да пренесат цяла спалня през вратата – ще го направят. Служителите на Хамали Strong са опитни дърводелци, за които демонтажа и монтажа на мебели не представлява трудност. Редовната работа, опита дават увереност и полезни знания, които няма как да придобие човек, който не е работил тази работа.

Двама от нашите служители спокойно пренасят и до 100 килограмови предмети, всичко с помощта на техника на пренасяне и допълнителна помощ чрез коланите за пренасяне. Много наши клиенти, преди да ни повикат са се опитвали да пренесат мебелите с помощта на жените си, което според тях се е оказало голяма грешка. Жените са нежни създания и не бива да ги натоварвате по този начин, пазете здравето им. Повярвайте ни парите, които ще спестите от хамалски услуги, ще ви излезнат в пъти по-скъпо!

Голяма част от разказите на клиентите ни, опитали се да пренасят с тежки мебели и електроуреди с жените си, включват скандали, наранявания при изпускане на пренасяния предмет, щети по стените и много други. Не се унижавайте по този начин, обадете се на професионалистите и решете проблема като джентълмен. Бъдете разумни, пазете здравето си, пазете брака си, за да не се наложи пак да използвате нашите услуги, но за пренасяне в ново самостоятелно жилище.

Хамали Strong разполага с нови бусове и камиони с падащ бор. Това е голямо предимство в занаята, щади служителите при товарене в автомобила и намаля времето за товарене. Освен това, намаля риска от нанасяне на щети по мебелите ви по време на товарене. Целият процес ще се извършва плавно и деликатно. Все пак още преди да започнат да пренасят вашите мебели, хамалите ни ще опаковат всичко според вида му, но задължително с опаковъчно фолио, за да не позволят появата на нови щети по мебелите ви. Клиентът може да е напълно спокоен щом е избрал фирма Хамали Strong!

Ние доставяме и опаковъчни материали, които са необходими при преместването в нов дом или офис. Такива например са опаковъчно фолио, кашони – двупластови/трипластови с различни размери, хартиено тиксо, аерофолио – фолио на въздушни мехурчета (любими на децата, те обичат да ги пукат), макетни ножчета, пълнеж от стириопор и много други. Доброто опаковане е гаранция, че предметът ще пристигне невредим в новия ви дом. Както са казва прочутата фраза – „Подготовката е ключът към успеха!“.

Не се колебайте и не губете време и нерви в опит да се справите сами, обадете се за хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в квартал Бояна, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в квартал Бояна, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това автоматично ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.