Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Банишора, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Банишора, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в квартал Банишора, град София. Разположен в северозападната част на града до Централна гара и автогара, кварталът е харесван от столичани, заради близостта си с центъра и добрите транспортни връзки. Банишора граничи ж.к. Фондови жилища, ж.к. Света Троица и ж.к. Зона Б-18.

Пренасянето на тежки мебели определено не е работа за всеки. Изисква се физическа сила и опит в пренасянето. Това е така, защото освен тежки, мебелите са и обемни и трудно преминават през тесни врати, коридори, стълбищни клетки. Често се налага да се импровизира, за да може да се свалят мебелите до транспортния микробус, а после да се качат до новия им дом. Необходими са поне двама хамали, които да се справят с тежката задача по пренасянето.

При местеното в нов дом, транспортирането не е единствената работа на хамалите, те първо трябва добре да опаковат всички предназначени за транспортиране мебели. Особено ако ще се пренасят ценни и чупливи предмети. Важно е да се опакова всичко с опаковъчно фолио, дори да не е чупливо, за да се избегнат нежелани драскотини.

Нашите служители са специалисти в опаковането и не пропускат мебел, защото удовлетворението на клиента е от изключително значение за нас. Доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма. Това е така, поради простата причина, че той ни препоръчва на свои приятели близки и познати. По конкретно на хора, които му вярват и се доверяват на преценката му, сигурни са че той няма да ги излъже. Всичко това ни помага да се развиваме и подобряваме предоставяните от нас услуги. Хамали Strong няма да ви разочарова!

Някой мебели са били сглобявани на място директно в стаята и те са твърде обемни за да преминат през вратите или прозорците на жилището ви. За служителите на фирма Хамали Strong това не е пречка. Те са добре обучени за демонтаж и монтаж на мебели, някой от тях са работили и като дърводелци, като при нас получават допълнително заплащане за демонтаж на кухненско обзавеждане и монтаж на новия адрес. Това е деликатна, „пипкава“ работа, която често е поръчвана като услуга. Поради тази причина сме привлекли дърводелци към нашата фирма, за да сме максимално полезни на клиентите си. Избирайки Хамали Strong няма да се налага да търсите друга фирма, за проблеми с преместването.

Не се колебайте и не губете време и нерви в опит да се справите сами, обадете се за хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в квартал Банишора, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в квартал Банишора, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.