Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в район Илинден, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в район Илинден, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в район Илинден, град София. Разположен в северозападната част близо до центъра и включва следните квартали: ж.к. Гевгелийски, ж.к. Света Троица и ж.к. Илинден и ж.к. Захарна фабрика. В този район на Столицата може да разчитате изцяло на хамалските услуги от фирма Хамали Strong.

Преместването в нов дом е един прекрасен етап от живота на всеки човек. Този незабравим момент може да бъде още по-приятен и хубав с използването на професионални хамалски услуги за опаковане и транспортиране на домашно имущество, мебели, електроуреди и други. Не застрашавайте този важен момент с опити сами да пренесете тежкото и обемно обзавеждане. Пазете здравето си, то е най-ценния ресурс с който разполага човек. Оставете пренасянето на тежките мебели и електроуреди на професионалните служители на фирма Хамали Strong.

Нашите служители са истински транспортни експерти в действие, специализирали се във всеки един етап от безопасното и безаварийно транспортиране на домашно имущество до всяка една точка на страната. Основно предлагаме услугите си в район Илинден, град София, но при необходимост реагираме на повиквания от цяла област София-град, а транспортираме не само в рамките на столицата, а в цяла България.

Защо да изберете услугите на професионална хамалска фирма? Отговорът е много лесен и веднага изниква в съзнанието на човек, който се е сблъсквал с пренасянето на тежки мебели или електроуреди. Това определено не е работа за всеки и секунда невнимание може да доведе до тежки контузии. Не малко клиенти са ни споделяли опита си в свалянето на мебели от високи етажи, в сгради с тесни асансьори. Обемните и тежки предмети лесно може да се приплъзнат, изпуснат и да ранят човек. Да изключим щетите, които ще получи предметът при падането, по-опасно е че ще ако попадне върху крака на пренасящия. Ние от фирма Хамали Strong сме се специализирали в свалянето, качването и пренасянето на обемни и тежки мебели, и обзавеждане. Разполагаме със специално оборудване за пренасяне, като например колани, колела и други. Освен това всички наши служители са преминали специално обучение, така че да се справят с обичайните проблемни ситуации при носене на тежки и обемни предмети.

Ние ще ви гарантираме писмено, че всяка приета от нас вещ за пренасяне ще пристигне цяла и непокътната в новия ви дом или офис. Изготвяме приемо-предавателни протоколи, в които описваме внимателно приетия за транспортиране предмет и състоянието му. След което ги опаковаме внимателно с необходимите опаковъчни материали. Ние от фирма Хамали Strong разполагаме с богата гама от опаковъчни материали, които предлагаме на нашите клиенти като част от хамалските ни услуги. Разполагаме с различни по големини и пластове кашони, двуслойни, трислойни и др.

Изберете професионалистите, изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в район Илинден, град София!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в район Илинден, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях.

Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не ви се налага да се местите в нов дом, а просто да качите нови мебели или електроуреди в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (ъглови дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Чупливи вещи;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Багаж;
  • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.