Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Зона Б-5, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Зона Б-5, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в ж.к. Зона Б-5, град София. Намираме се в Зона Б-5, град София и сме на Ваше разположение дори и в тъмната част на денонощието. Жилищният комплекс е построен с модерни за времето си технологии и представлява връх на социалистическото строителство – основно тухлено строителство. Много от мазетата тук съхраняват стари мебели още от времето на комунизма, които е време да намерят своя път до сметището. Комплексът обхваща Мол София и новосъздаденият парк Възраждане.

Транспортни услуги в страната и чужбина предлага фирма Хамали Strong. Ние сме се специализирали в тази дейност и я осъществяваме вече повече от 15 години, като имаме стотици доволни клиенти. През годините сме се доказали като доверена фирма с традиции и сме успели да закупим нова транспортна техника, както и да усвоим и усъвършенстваме нови техники за пренасяне на тежки и обемни предмети. Всичко това ни помага да предоставяме все по-добри и по-добри хамалски услуги в ж.к. Зона Б-5 и град София.

Ние извършваме товаро-разтоварни дейности на територията цяла София, като транспортираме в цяла България, а по договаряне и в чужбина. Разполагаме с умели, любезни и отзивчиви служители, които са опитни и много отговорни в своята работа. Те няма да нанесат щети по вашите мебели или електроуреди. Все пак са специалисти в своята работа и я вършат с лекота. Отстрани може да ви изглежда много лесно пренасянето на ъглов диван, но когато опитате сами да се справите, тогава разбирате колко нелека е хамалската професия и как всяка стотинка похарчена за хамали е една добра инвестиция. Пазете здравето си, то ви е най-важно, бъдете професионалист във вашата професия, а хамалските услуги оставете на фирма Хамали Strong.

Голямо удобство за нашите клиенти е, че ние работим в удобно за вас време, дори в тъмната част на денонощието. Фирмата ни предлага и голямо разнообразие от опаковъчни материали като кутии с различни размери, опаковъчно фолио, чували, хартиено тиксо, аерофолио и много други. Това прави преместването в нов дом или офис още по-лесно и приятно. Предлагаме за продажба и всякакви опаковъчни материали, без да е необходимо да ползвате хамалски услуги.

Обадете се още днес и наш служител ще ви направи оферта, на която трудно ще откажете. Ние правим отстъпки за младоженци и веднъж стиснем ли си ръцете за дадена цена, то това ще бъде тя и няма да я променяме. Хамали Strong държи на думата си и няма да ви подведе. Ние изготвяме приемо-предавателен протокол и описваме всичко прието за транспортиране, както и състоянието в което се намира, за да сме сигурни, че всичко ще пристигне на новото място в състоянието, в което сме го приели.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в ж.к. Зона Б-5, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на свои приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.