Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Яворов, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Яворов, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в кв. Малашевци, град София. Разположен в район Средец, жилищният комплекс е близо до центъра на Столицата. Той граничи с квартал Редута и кв. Гео Милев. Условно се разделя на Долен Яворов и Горен Яворов (бившия ж.к. Ленин).

Професионални хамали под наем може да наемете на територията на жилищен комплекс Яворов и цяла София. Двама мъже и камион са напълно достатъчни да пренесат цялото ви домашно имущество за ден. Благодарение на професионализма си и модерната техника, с която разполага фирма Хамали Strong, като например камионите ни с падащ борд, пренасянето в нов дом или офис става като детска игра. Ние сме сме специализирали във всеки един етап на хамалските услуги за транспортиране и предлагаме дори опаковъчни материали на ниски и достъпни цени. Разгледайте сайта ни и сами ще се убедите, Хамали Strong е на ваше разположение!

Фирмата ни започна от малки премествания в квартала до преместване на жилищно и офис оборудване в цялата страна, а при уговорка и в чужбина. Свържете се още днес с нас и ние ще ви направим специална оферта, особено ако сте редовен клиент. Не забравяйте, че ние предлагаме и отделни услуги като например доставка на опаковъчни материали, опаковане, камиони и бусове под наем, почистване на мазета и ред други. Вие може да се възползвате от всяка наша услуга поотделно или комбинирано, като разбира се, че ще получите отстъпка в тези случаи.

Нашите служители са добре обучени и истински специалисти в опаковането на материали. Те всички са преминали обширен курс за опаковане на чупливи и ценни предмети, а Хамали Strong разполага и със собствени опаковъчни материали като опаковъчно фолио, кашони – двупластови/трипластови с различни размери, хартиено тиксо, аерофолио – фолио на въздушни мехурчета (любими на децата …обичат да ги пукат), макетни ножчета, пълнеж от стириопор и много други. Фирми търсещи услуги по офис опаковане или други, може да се обърнат към нас, дори да е само за доставка на материали за опаковане или извършване на услугата за опаковане. Опаковъчните ни кутии са висококачествени и издържат на процеса по пренасяне, като са удобни и за дълготрайно съхранение на вещи, например в мазето или тавана.

В района на ж.к. Яворов, град София се доверете на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong, за да ви помогнат в пренасянето на обемното и тежко домашно имущество до всяка една точка на страната, а защо не и в чужбина.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в ж.к. Яворов, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете удовлетворени от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието и през почивните дни. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Пренасяне на багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.