Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Стрелбище, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Стрелбище, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Стрелбище, град София. Жилищният комплекс влиза в район „Триадица“, разположен е в южната, централна част на града – до южен парк. Той е сред желаните жилищни квартали на град София, като почти всички сгради тук са с централно топлозахранване. Много хора избират да се пренесат тук и ние от Хамали Strong им помагаме всекидневно. Независимо дали става въпрос за цялостно преместване или само за качване/сваляне на диван или електроуреди – ние сме насреща.

Фирмата ни е на пазара на хамалски услуги вече повече от 15 години и се е специализирала във всяко едно отношение на професионалните транспортни услуги в страната и чужбина. Разполагаме с разнообразна техника като бусове, камиони и платформи, за да може да обслужваме, както големи фирми, така и частни клиенти /физически лица/.

Преместването в нов дом или офис е трудно задача, защото са ви необходими хора и техника. С лека кола трудно, дори бихме казали за някой мебели и електроуреди е невъзможно да ги пренесеш. На много модели леки автомобили им се свалят задните седалки и ако колата е хечбек, може да се транспортира маса, пералня, сушилня … но с риск да одраскате колата и дори да счупите някое стъкло. Освен това тук е важно да вмъкнем, че при транспорта на пералня е най-добре да се поставят транспортните болтове, за да не се повреди барабана при пренасяне, качване, сваляне и транспорт до новия ви дом. Това е стъпка, която не отнема много време, важно е само да си пазите болтовете, а ако не Хамали Strong ще ви предостави.

Ние предлагаме и богат асортимент от опаковъчни материали като: опаковъчно фолио, аерофолио с въздушни мехури, кашони (двупластови или трипластови) с всякакви размери, стириопорени купчета, стириопор, хартиено тиксо и много други. Служителите ни са преминали обучение за опаковане на скъпи и чупливи предмети, така че да не допуснат повреда при транспортиране. Опаковаме и поставяме етикети на всяка чуплива вещ, не пренебрегваме и останалите мебели. Задължително слагаме опаковъчно фолио на всички предназначени за транспортиране мебели и предмети. След това описваме всичко в един приемо-предавателен протокол и сме готови за транспортиране.

Приемо-предавателните протоколи дават една сигурност за клиента. Той може да бъде спокоен, че всичко което е предал за транспортиране ще пристигне в новия му дом или офис. Професионалните хамали на фирма Хамали Strong гарантират по този начин, че всичко ще пристигне в състоянието в което е прието. Това е една страхотна част от професионалните ни хамалски услуги в ж.к. Стрелбище, град София. Клиентът може да е спокоен, че нищо няма да изчезне при транспорта от нашите хамали. Те са дългогодишни и доверени служители и на тях може да се разчита!


С избора на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Стрелбище, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да ни се обаждате за да качим нови мебели или електрооборудване в дома ви. За редовни клиенти разбира се, че правим отстъпка!

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите Вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.