Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Младост 1а, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Младост-1а, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в ж.к. Младост-1а, град София. Квартал Младост е сред най-модерните и най-бързо развиващите се квартали на град София. „Младост-1А“ е най-новия микрорайон в квартал „Младост“ и за момента сред най-предпочитаните за закупуване на жилища и инвестиции.

Много хора се местят в квартала и се нуждаят от професионални хамалски услуги, за да може лесно да свършат тази нелека задача. Освен това не всяко семейство разполага с подходящ автомобил, бус или камионче, чрез което да транспортира своите мебели и електроуреди. При такива ситуации може да се обърнете към професионална фирма за хамалски услуги и хамали под наем, а за района на ж.к. Младост-1а изберете фирма Хамали Strong.

Ние сме професионална фирма за хамали под наем с традиции и дългогодишен опит. Разполагаме с нова и модерна техника за транспортиране на домашно и офис оборудване, както и за други транспортни услуги. Предлагаме и опцията за наем на камион/бус на час, самостоятелно без хамал, с 1 хамал или с двама хамали. За повече информация и въпроси, моля обадете се на телефон 0877 998 044.

Служителите на Хамали Strong са специално обучени за работа с наличната техника, както и за пренасяне на тежки и обемни предмети, за пренасяне на ценни предмети. За тях не е проблем да пренесат и транспортират и фитнес оборудване, макар че всички знаем че това определено е нелека задача. Всички тежести ще се пренесат по схема, като ще се опишат предварително в приемо-предавателен протокол, което от своя страна е една голяма сигурност и спокойствие за всеки клиент използващ професионалните ни хамалски услуги. Ние детайлно описваме всяка приета вещ или предмет за транспортиране, като подчертаваме и състоянието в което се намира при приемане. По този начин при пристигане на мястото на доставка и след качване в новото жилище, отново по този приемо-предавателен протокол предаваме обратно всичко на клиента.

Ние даваме гаранция за труда си и не се колебаем да работим дори в тъмната част на денонощието, за да е по-удобно за вас – нашите клиенти и например да не се налага да си излизате в отпуск само и само да може да се пренесете в нов дом. Да не споменаваме и главоболията и вълненията около процеса на преместване в ново жилище. Това е една от причините ние да предлагаме цялостни услуги по преместване в нов дом или бизнес офис и т.н. Ние предлагаме дори доставка на опаковъчни материали, професионално опаковане и други.

Услугите по професионално опаковане включват възможна доставка на: опаковъчно фолио, фолио с въздушни мехурчета (аерофолио), кашони – двупластови и трипластови с различна големина и размери, хартиено тиксо, стириопорени блокчета, стириопор и редица други. Тази услуга комбинирана с хамали под наем е една страхотна комбинация.


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в ж.к. Младост 1а, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете удовлетворени от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието и през почивните дни. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Пренасяне на багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.