Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Зона Б-18, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Зона Б-18, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Зона Б-18, град София. Един от предпочитаните квартали на Столицата, намиращ се в близост до центъра, но сравнително спокоен за местоположението си.

Ние сме професионални хамали осъществяващи дейността си в жилищен комплекс Зона Б-18, град София. Фирмата ли е лицензирана и дава гаранция за извършените от нея услуги – най-важното за транспортните фирми. Ние гарантираме, че това което приемем за опаковане и транспортира ще пристигне във вида, в който сме го приели, затова ние изготвяме приемо-предавателен протокол, в който описваме цялото прието за транспорт домашно или офис имущество, както и състоянието в което се намира. Това е една огромна сигурност за клиента, че работата ще бъде извършена качествено, безаварийно и навременно. Не всяка фирма предлага тази гаранция, защото когато имаш подобен приемо-предавателен документ, няма мърдане от изплащане не обезщетение на клиента в случай да повреждане на мебели, електроуреди и други вещи.

Пренасянето на домашно имущество може да изглежда лесна задача, но не и когато се заемеш с нея, разбираш, че това изобщо, ама изобщо не е така. Хамалите са закалени физически и имат специално допълнително оборудване за пренасяне, сваляне и качване на обемни предмети. Освен това не може просто да хванете стъклената маса от хола и да я пренесете до буса за транспортиране. Трябва да я разглобите, опаковате внимателно – особено стъкления плот и то задължително с аерофолио на въздушни балончета, поставен в трипластов кашон пълен със стириопорени блокчета. Останалата част от масата дори да изглежда лесна за пренасяне, но ако не се постави опаковъчно фолио най вероятно ще се надраска при транспорт. Не подценявайте този факт и опаковайте всичко, не пестете от опаковъчни материали.

Ние от Хамали Strong разполагаме с богат асортимент от опаковъчни материали, които използваме при пренасяне на домашно имущество. Служителите на фирмата ни са преминали специално обучение за опаковане на ценни и чупливи предмети, защото добрата подготовка е ключът към успеха. Изборът на добре подготвени професионални хамали е най-доброто решение за пренасяне на дома и офиса. Обърнете се днес към нас и ние ще ви помогнем в този труден етап от живота. Не се притеснявайте, ние не работим само в ж.к. Зона Б-18, а в цяла София и пренасяме до всяка точка на страната, независимо дали е Гоце Делчев, Добрич, Царево или Шумен.

Хамали Strong разполага и с дърводелци, които използва при демонтаж/монтаж на кухненско оборудване. Това е една страхотна допълнителна услуга, която спестява пари на нашите клиенти. С това Хамали Strong потвърждава и цялостните си услуги за преместване на дома и офиса в цялата страна. При нужда от хамали в жилищен комплекс Зона Б-18 и град София, обадете ни се!


С избора на професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Зона Б-18, град София ще имате чудесната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Това ще ви направи наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да ни се обаждате за да качим нови мебели или електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите Вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.