Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Захарна фабрика, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Захарна фабрика, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Захарна фабрика, град София. Жилищният комплекс е част от район Илинден, граничи с ж.к. Фондови жилища, ж.к. Света Троица, ж.к. Триъгълника-Надежда и Модерно предградие. Непосредствено до квартала се намира Западен парк, а това го прави още по предпочитан за живеене сред Столичани.

Ние сме професионална фирма за преместване на дома или офиса, която осъществява дейността си в района на ж.к. Захарна фабрика. Хамалските ни услуги включват оглед, опис, опаковане, демонтаж, сваляне, транспортни услуги, качване, монтаж на мебели и вещи на новото място. Всичко това се извършва с висока прецизност и любезно отношение към клиентите ни. Годините опит са ни разкрили тайната на успеха в бранша и ние сме сред най-предпочитаните фирми за хамалски и транспортни услуги в района.

Една от тайните на успеха ни е майсторската работа по опаковане на мебелите и вещите преди транспортиране. Особено внимание отделяме на чупливите предмети, като на тях задължително слагаме слой аерофолио с въздушни мехурчета, стикери чупливо и трипластови кашони. Всичко необходимо, за да гарантираме на клиента, че собствеността му ще пристигне невредима на новото място.

Хамали Strong предлага богата гама от опаковъчни материали на ниски и достъпни цени. Може да се обърнете към нас за доставка на аеропласт, стреч фолио, кашони с различни големини – двупластови и трипластови, тиксо, чували, велпапе, опаковъчна хартия, канап, пликове с аеропласт и много други. Не пестим от използването им, защото цялостта на мебелите и вещите на клиентите ни са по-скъпи!

Не е нужно да рискувате здравето си и сами да пренасяте тежките мебелите и електроуреди. Може да сецнете кръста си или да се нараните, оставете това на професионалните хамали работещи в ж.к. Захарна фабрика и цяла София. Здравето е най-ценния ресурс, който имате. Не го хабете в излишни рискове и работа, която не е за вас. Не е нужно да се захващате с нещо, което не ви харесва. Бъдете професионалист в основната си работа, а хамалските услуги за сваляне и качване на мебели оставете на Хамали Strong!

Пренасянето на офиси и апартаменти, никога не е било толкова лесно, колкото с нашите професионални хамалски услуги. Пренасянето на каси на врати, трикрилни гардероби, пиана, ъглови дивани изглежда лесно, когато ние го правим. Благодарение на обучението, което провеждаме на служителите си и на коланите за тяло, както и мобилните колелца, ние се справяме с всеки тежък и обемен товар и пренасянето му в новия дом или офис става като детска игра!

През годините на пазара за хамалски услуги сме разбрали, че най-добрата реклама, която може да получим е от доволния клиент. Това е така, защото той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати и ние получаваме нови и нови клиенти. Затова изключително много се стараем в работата си и сме много любезни към клиентите ни. За нас е истинска радост, когато те останат доволни и щастливи от услугите ни за пренасяне!


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Захарна фабрика, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас бус за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Ние сме на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.