Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Дървеница, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Дървеница, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Дървеница, град София. Жилищният комплекс е част от административен район Студентски на Столична община. Той е много желан за живеене от студенти заради близостта си със много университети и студентски град. Тук редовно осъществяваме услугите си за преместване на дома или офиса, като помагаме за настаняване на първокурсници или за преместване на вече дипломирани младежи.

Преместването на ново място е труден процес, един от основните етапи в живота. В района на Дървеница ние от Хамали Strong предимно местим студенти и виждаме тяхното вълнение от навлизането в нов етап от живота. Това е голяма радост за тях и по-малка за родителите, защото все пак те много са привързани към децата си и знаят, че ще им е много мъчно без да са близо до тях. При професионалните хамалски услуги на Хамали Strong те могат да бъдат спокойни, че децата им няма да имат проблем с местенето на мебели и вещи, и то не само ж.к. Дървеница, София , а и в цялата страна.

Хамалската работа е трудоемка и не е за всеки. Изисква се здраво тяло, дух и физическа сила, но и познаване на техниките за безопасно и безпроблемно пренасяне на обемни предмети през тесни пространства, каквито са стълбищните клетки на жилищните блокове. Ние професионалните хамали си помагаме с колани за носене, подвижни колела, опакове преди пренасяне – за да се уверим, че вашите мебели ще стигнат непокътнати до новия ви дом. Това е нашата основна задача, за която редовно се обучаваме и практикуваме. Въпреки, че сме специалисти и сме имали стотици клиенти, ние продължаваме да надграждаме и развиваме – да не забравяме, че човек се учи докато е жив.

Ние от Хамали Strong се стараем да предлагаме най-качествените услуги за пренасяне в нов дом или офис, при това на ниски и достъпни цени. Едно от нашите предимства е професионалното опаковане на мебели и вещи преди тяхното пренасяне. Това гарантира сигурното пренасяне без нанасяне на щети по мебелите ви. Ние ще ви гарантираме това и с изготвяне на приемо-предавателен протокол, в който ще опишем приетата за транспортиране стока, както и състоянието, в което я взимаме. Това ще ви гарантира, че ако стане нещо с мебелите ви, което е по-наша вина – ще си платим за щетите. Носим отговорност за грешките си – предимство на лицензираните професионални хамалски фирми.

Може да поръчате от нас дори само опаковъчни материали като: кашони с различни големини и пластове, опаковъчно фолио, аерофолио с въздушни мехурчета, хартиено тиксо, стириопор, стириопорени кубчета (за пълнеж) и много други. Изберете нас и ние ще свършим тънката работа по опаковането професионално и така ще защитим ценните ви предмети и вещи при пренасяне. Доверете се на професионалните транспортни услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Дървеница, град София.


Избирайки професионалните хамалски услуги от фирма Хамали Strong в ж.к. Дървеница, град София и ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Гарантираме ви, че няма да съжалявате дори за секунда и че след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели и роднини. Освен това вие ще станете наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да качим нови мебели и електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.