Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в ж.к. Дружба, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в ж.к. Дружба, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в ж.к. Дружба, град София. Жилищният комплекс е част от район Искър и граничи с ж.к. Младост и кварталите Горубляне, Слатина, Полигона, както и с Летище София и резиденция Врана. Състои се от 2 подрайона: „Дружба 1“ – по-стар, където са повечето обществени учреждения и Дружба 2.

При преместване в ново жилище или нов офис ще ви е необходим бус или камионче, за да натоварите всичките си мебели и вещи и то ако решите сами да пренесете багажа си. Ние от Хамали Strong предлагаме професионални хамалски услуги в района на ж.к. Дружба, град София и благодарение на нас ще имате невероятната възможност да наемете бус/камионче, за да натоварите домашното си имущество при местене в нов дом. Предимството е, че може да се приготвите, да опаковате всичките си мебели, вещи, електроуреди и да ни се обадите за транспортна, след което сами да пренесете до буса всичко. Да натоварите и превозите до новия си дом бързо и ефикасно, все пак предлагаме ниски почасови цени за наем на бус. Това ще ви е най-евтиния вариант, ако нямате тежки предмети и имате опит в пренасянето.

Не подценявайте опита в пренасянето, хамалската работа не е за всеки и при липса на подготовка може да си отворите много здравословни проблеми като: сецнат кръст, болки в кръста, удари по пръстите при пренасяне през тесни пространства, дископатия и много други наранявания. Заслужава ли си риска от всичко това, само за да спестите малко пари. Нашите хамалски услуги са на достъпни и ниски цени и изобщо не е нужно да се опитвате сами да се справите с пренасянето на тежки предмети. Бъдете професионалист в основната си работа и оставете хамалството на на Хамали Strong.

Наемете бус с един, двама или повече хамали и си свършете работата по преместването бързо, лесно и професионално.  Хамали Strong изготвят приемо-предавателни протоколи за имуществото, което транспортира. В тях се описва какво се товари, в какво състояние, номерира се и се обозначават кашоните за лесно и бързо ориентиране при разопаковане. Клиентът може сам да се увери, че описът е точен и пълен и тогава започва пренасянето, свалянето и качването на мебели и електроуреди и транспортирането до новия дом. Това е сигурност и голямо спокойствие за клиента, тъй като той може да е сигурен, че нищо няма да изчезне и всичко ще се достави невредимо на новото място.

Професионалните хамали имат друго основно предимство – те ще опаковат идеално вашите мебели и вещи преди транспортиране. Ние разполагаме с богата гама от опаковъчни материали, така че да можем да опаковаме предмети с различни размери, големи и структура. Основно и най-използвано в сектора средство за опаковане е аерофолиото с въздушни мехурчета. Може би всеки от нас има детски спомени свързани с пукането на балончетата от такова фолио, истината е че то е много ефективно и това е основната причина да е толкова разпространено при опаковането, особено на електроуреди.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в ж.к. Дружба, град София и няма да съжалявате. Гарантираме ви, че след като използвате услугите ни ще ни препоръчате на приятели и роднини. Освен това вие ще станете наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да качим нови мебели и електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Ние сме на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.