Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Драгалевци, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Драгалевци, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в Драгалевци, град София.  Прекрасен квартал разположен в подножието на Витоша планина, част от район Витоша. Престижен и луксозен квартал на Столицата, поради близостта си с планината и центъра. За нас хамалите от фирма Хамали Strong е истинско удоволствие да работим тук.

При преместване в ново жилище или нов офис изберете професионалните хамалски услуги на фирма Хамали Strong, особено за район Витоша и квартал Драгалевци. Готови сме да помогнем на всеки клиент да се премести до всяка една точка на страната на ниски и достъпни цени.

Специализирали сме в абсолютна всяка една дейност от преместването на мебели и вещи от точка А до точка Б, така че да пристигнат непокътнати. Целия процес от опаковане, пренасяне през вратите на жилището, през стълбищната клетка, входа, товарене на камионче и сигурно транспортиране и аналогично качване и поставяне в новия дом на клиента. В хамалските услуги не всичко е въпрос на сила, а на техника и добра подготовка.

Изготвяме приемо-предавателен протокол, така че всичко което ще преместваме се описва и клиентът се подписва, че ни го предава за транспорт в съответното състояние, след което го приема обратно от нас с друго протокол в състоянието, в което го е предал. Правим това и всичко необходимо нашият клиент да се почувства сигурен и спокоен, че задачата ще бъде изпълнена безупречно и нищо няма да изчезне или да бъде повредено.

Нашите служители са преминали специален курс за пренасяне на тежки предмети, техники за пренасяне, опаковане, монтаж и демонтаж на мебели. Част от екипа ни са млади студенти, които съчетават работата с ученето, за да се справят с финансовата част на образованието си. Те са много отговорни бъдещи инженери, силни, умни и с лекота пренасят дори най-тежките мебели. Използват научените техники за опаковане и пренасяне от преминатия курс, колани за пренасяне, както и модерни системи за преместване (например, чрез подсилени колелца и много други) и така пазят и здравето си. Клиентите ни са много доволни от тях, тъй като те са и много любезни и кадърни млади момчета.


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Драгалевци, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Ние сме на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника;
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.