Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Гео Милев, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Гео Милев, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в Гео Милев, град София. Кварталът е разположен на 3 километра от центъра на града и граничи с кварталите Редута, Слатина, Изток, ж.к. Яворов, Подуяне.

Ние сме професионални хамали предлагащи услугите си в квартал Гео Милев, град София. Специализирали сме се в носенето на всякакви мебели и вещи, като сме усвоили ценни техники за пренасяне през тесни пространства. Такива са например вратите и стълбищните клетки на жилищните блокове. От опит знаем, че обикновено асансьорите на панелните блокове са тесни и неудобни за пренасяне на обемни предмети чрез тях. Налага се бавно и славно, те да се свалят на ръка … етаж по етаж, стъпало по стъпало. Хамалите трябва да са изключително внимателни преди да действат. Трябва и да се изградят тактика за пренасяне и да се разберат по между си. Захватът върху електроуреда или мебелите е необходимо предварително да се провери и да се избере възможно най-удобния. Не бива да рискувате да носите предмета чрез захват, който например ви срязва ръката и е неудобен. Това в даден момент може да изиграе лоша шега на пренасящия, ръката да му изтръпне и да се повреди пренасяният предмет.

Служителите ни са се специализирали в пренасянето на електроуреди и мебели. Те правят това всекидневно и са експерти в дейността си. Сработили са се по-между си и е истинско удоволствие да гледаш как работят. Взаимната координация е усъвършенствана благодарение на опита и десетките клиенти, които сме имали в квартал Гео Милев, град София.

Преди всяко пренасяне на ценни или чупливи вещи и мебели, се прави специално опаковане, като ние от Хамали Strong разполагаме с всички необходими опаковъчни материали. Може да разчитате на нас за кашони с всякакви размери, опаковъчна хартия, хартиено тиксо, фолио, аерофолио (с балончета с различни големини) и други опаковъчни материали – всичко по ваш избор.

Може да се възползвате от нашите услуги не само в квартал Гео Милев, а и в цяла София. Ние ще пренесем вашите вещи до всяка точка на страната. Цените ни са ниски и достъпни, може да ги разгледате в този сайт, това ще ви убеди, че е по-добре да използвате нашите услуги вместо да останете длъжен на „приятел“. Често тези „приятелски“ услуги излизат твърде скъпо, по-добре е да наемете професионалисти в преместването на дома или офиса, за да ви гарантират, че работата ще се свърши бързо и качествено.

Ние от Хамали Strong изготвяме приемо-предавателни протоколи с опис на цялото прието за транспорт имущество, като вътре е включена и информация за състоянието на предмета (ако той е повреден преди да го приемем). Това дава сигурност и увереност на нашите клиенти, така че при нужда от хамалски услуги в района на квартал Гео Милев и в цяла София обърнете се към Хамали Strong!


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Гео Милев, град София и няма да съжалявате.  Вие може да наемете от нас самостоятелен бус, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Ние сме на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.