Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в Ботунец, град София.  Местим всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в Ботунец, град София.

Хамали Strong предлага професионални хамалски услуги в квартал и жилищен комплекс Ботунец, град София. Жилищният комплекс е част от район Кремиковци и е разположен в близост до известния металургичния комбинат.

При нужда от хамалски услуги в квартал и жилищен комплекс Ботунец, град София може да се обърнете за помощ към нас професионалните хамали от фирма Хамали Strong.  Ние предлагаме всички видове услуги свързани с пренасяне на мебели и имущество в нов дом, включително и демонтаж и монтаж на кухни. Разполагаме с квалифицирани служители дърводелци, които извършват услугата за разглобяване и сглобяване на кухненско обзавеждане. Това е деликатна работа, която определено не е за всеки. Изискват се умения, сръчност и опит в направата на мебели. Добрият дърводелец прави чудеса с тясното пространство, което имате за кухненско. Може да разчитате на нас за цялостно преместване на дома и офиса.

Свалянето и качването на мебели е основна част в нашата работа, но професионалистите знаят, че то се предхожда от един старателен процес на опаковане, особено на чупливи и скъпи вещи. Хамали Strong разполага с богата гама от опаковъчни материали като: двупластови и трипластови кашони, фолио, аерофолио с въздушни мехурчета, хартиено тиксо, стириопорени кубчета и други. Така, че при нужда от опаковъчни материали изберете Хамали Strong.

Едно от най-големите предимства на Хамали Strong е, че работим и в тъмната част на денонощието. Това е голямо удобство, когато клиентът не може да си позволи да си пусне отпуск само, за да се премести в новия си дом. Все пак има различни професии и различни шефове, но това нас не ни интересува, щом клиентът ни повика – ние сме насреща! При използване на професионалните ни услуги местенето в нов дом или офис става много по-бързо отколкото, ако се използват приятели и роднини. При това е в пъти по-евтино, защото понякога услугите от приятели излизат по-скъпо.

Цените ни са ниски и достъпни въпреки тежката професия. Тежка в буквалния смисъл, тъй като на всеки е ясно, че самата професия е свързана основно с пренасянето на тежки мебели и най-вече в тяхното сваляне и качване. Мебелите освен тежки са и обемни и трудно се пренасят през тесните стълбищни клетки. Носенето на тежък товар силно натоварва и кръста и при липсва на подготовка и опит са възможни наранявания. Представете си само, ако например си „сецнете“ кръста. Ще може ли да ходите на работа и да сте пълноценен – отговорът е НЕ. Не рискувайте здравето си излишно бъдете професионалист в основната си работа и оставете пренасянето на тежки мебели и другите хамалски дейности на хамалите от Хамали Strong.

Обадете ни се още днес и изберете професионални хамалски услуги в Ботунец, град София и няма да съжалявате. Ние може да пренесем вашето имущество до всяка една точка в страната на ниски цени. Уверете се сами и гарантираме, че ще ни препоръчате дори и на приятели!


Възползвайте се от транспортните услуги на фирма Хамали Strong в Ботунец, град София и няма да съжалявате дори за секунда. Гарантираме ви, че след като използвате услугите ни, ще ни препоръчате на приятели и роднини. Освен това вие ще станете наш редовен клиент, дори да не се местите в нов дом, а просто да качим нови мебели и електрооборудване в дома ви.

Вие може да наемете от нас бус за самостоятелна работа, в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от вас място. Само преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

  • Мека мебел (дивани и други);
  • Черна и бяла техника (електроуреди);
  • Антични предмети;
  • Обемни гардероби и големи спални;
  • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
  • Фитнес уреди и оборудване;
  • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.