Хамали „STRONG“ –  Хамалски услуги в кв. Бенковски, град София.  Професионално преместване на всичко по всяко време, на всяко място!

Професионално преместване на дома и офиса в кв. Бенковски, град София.

Хамали Strong предлага хамалски услуги в кв. Бенковски, град София.Този прекрасен квартал на София е разположен в северните покрайнини на града, образуван през 1954 при обединението на селата Биримирци и Обрадовци. Квартал Бенковски граничи на изток със селата Чепинци и Негован, на запад с кв. Илиянци и ж.к. Надежда, на север със село Кубратово и на юг с кв. „Орландовци“ и кв. „Малашевци“.

Преместването на стари електроуреди е трудно работа особено, ако става въпрос за комбинираните печки и електрически фурни от времето на комунизма в страната. Те са много тежки и обемни, като тежестта се дължи предимно на огнеупорните тухли поставени в тях. За преместването на такава печка/електроуред са ви необходими двама силни хамали с колани или черити души отново с колани, за да се свърши работата без травми и контузии. Често непрофесионалисти нанасят щети и по стените на жилището си при свалянето и пренасянето на печката. Ние служителите на фирма Хамали Strong Препоръчваме да не местите тези стари уреди в мазето си, защото повярвайте ни след известен период от време ще ни се обадите да ги транспортираме директно до вторични суровини. Спестете си малко усилия и освободете място в мазето си, направете тази стъпка още в началото.

Хамалите на квартал Бенковски работят бързо и професионално и то на ниски и достъпни цени. Разполагаме с разнообразна техника с различна товароносимост. Разгледайте различните опции на услугите ни за транспортиране и изберете най-подходящата за вас. Няма нужда да натоварвате жена си да ви помага в тази типично мъжка, силова работа. Ще си навлечете само излишни проблеми … семейни проблеми, които не са желани. Просто се обадете на професионалистите и свършете работата както трябва, без да рискувате здравето си и това на вашето семейство.

Фирма Хамали Strong транспортира до всяка една точка на страната, като извършва и международни транспортни услуги. Направете вашето запитване още сега и наш служител ще ви даде оферта, на която трудно бихте устояли. Ние предлагаме и професионални услуги по доставка на опаковъчни материали, както и професионално опаковане, които комбинираме с нашите хамалски и транспортни услуги и по този начин затваряме целия процес на пренасяне в нов дом или офис. Веднъж избрали нашите услуги, клиентите ни могат спокойно да наблюдават служителите ни в действие, без да се налага например да търсят опаковъчни материали или други фирми. Всичко свързано с преместването ще бъде извършено от Хамали Strong – експертите в пренасянето в ново жилище или офис в квартал Бенковски, град София.

Ако багажът ви е малко, не се натоварвайте излишно – изберете професионален хамал от фирма Хамали Strong, за да ви помогне! Ще видите, че това ще са ви най-добре инвестирани пари. Пазете здравето си, бъдете професионалисти в основната си работа, а пренасянето тежки мебели и електроуреди оставете на нас!


С избора на професионалните хамалски услуги предлагани от фирма Хамали Strong в кв. Бенковски, град София ще имате прекрасната възможност да наблюдавате транспортни експерти в действие. Няма да съжалявате дори за една секунда! Освен това, след като използвате услугите ни, Ви гарантираме, че ще ни препоръчате на приятели, роднини и познати, защото ще останете очаровани от тях. Изберете транспортните услуги с транспортни микробуси и бусове, както и хамали под наем от фирма Хамали Strong.

Вие може да наемете от нас бус/камионче за самостоятелна работа (на час), в който сам да товарите вашите вещи и да ги пренесете на желаното от Вас място. Предлагаме и камиони с падащ борд за още по-голямо удобство и лекота в преместването. Сами преценете, коя услуга ще ви е най-необходима и я заявете, няма значение дали ще се обадите на телефон: 0877 998 044 или ще направите заявката от тук през сайта.

Хамали Strong пристига на място до 30 минути, като работи дори и в тъмната част на денонощието. Няма значение дали става въпрос за качване, сваляне или цялостно преместване на мебели и вещи в нов дом или офис. Професионалните хамали са на Ваше разположение!

Може да се възползвате от нашите услуги за опаковане, пренасяне, качване и сваляне на:

Хамалски-услуги

 • Мека мебел (ъглови дивани и други);
 • Черна и бяла техника (електроуреди);
 • Антични предмети;
 • Чупливи вещи;
 • Обемни гардероби и големи спални;
 • Кухни (ние ще ги разглобим и сглобим на новото ви място);
 • Фитнес уреди и оборудване;
 • Почистване на гаражи;
 • Багаж;
 • Изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и дворове;
 • Чанти, куфари и друг ръчен багаж.