hamali-v-deistvieРемонт, пренасяне на апартамент, офис и други не можете да извършите без професионалните помощници  – хамалите. През последните години хамалската професия е често срещана.

Без тях ще бъде трудно и опасно да извършвате тази дейност? Защо да се излагате на подобни рискове, за които това е просто ежедневна работа. Във всеки случай, в нашата фирма Хамали „STRONG“. Опитваме се да мотивираме служителите си по подходящ начин, така че да не бъдете посещавани от недобросъвестни хамали, а от квалифицирани момчета в добро настроение. В крайна сметка няма ли да отречете, че много от приятелите ви се оплакват от грубостта и липсата на професионализъм на зареждащите работници? Може би това не е толкова важно за вас, но за нашата компания всеки служител е нашето лице. И се опитваме да запазим марката във всичко.

Нашите хамали  бързо и точно ще пренесат всички ваши неща с всякакви форми и размери. Доставката и качването се извършва както с наличието на асансьор в къщата, така и без него. И също така можете да извикате хамали по всяко време, удобно за вас. Не всеки може да си позволи да се движи в работни дни или работно време. В допълнение, нашата фирма е готова да ви предостави гаранции по отношение на извършената работа. Можете да бъдете сигурни, че ние ще изпращаме до вас само професионалисти с достатъчен опит. Ако искате да спестите нервите и парите си, поканете хамали от нашата фирма Хамали „STRONG.

Какви са отговорности, включени в услугите на хамалите, за които отдавна е търсен пазар на труда. На първо място, това е стандартен вид услуга: Разтоварване и товарене. Нашите хамали могат да разтоварят всеки предмет възможно най-бързо: Автомобили, складове, контейнери, камиони и други.

Можете също така да поръчате наши служители за извозване на строителни отпадъци, стари мебели и уреди след вашия ремонт. За това се нуждаем от екип, който ще бъде въоръжен с всички необходими материали: Чанти и ръкавици. Ще се включи специален екип, ако имате нужда от услугите на хамали за разглобяване и опаковане на мебели. Квалификацията на персонала ще бъде на подходящо ниво. Нашите служители извършват онези видове работа, които отговарят на техните професионални умения и опит. Няма да ви изпратим млад неопитен специалист, който да разглоби скъпи предмети, мебели и други.

Ако транспортирате покъщнината от дома си в провинцията през топлите месеци, нашите хамали също са готови да помогнат. И тъй като вие със сигурност ще трябва да поръчате услугите на хамали за движението на вещи и покъщнина, ние сме готови да ви предложим атрактивни цени. Това ще направи работата с нас още по-приятна. А когато става дума за преместване на офиса, е просто невъзможно да се направи без хамали. Голям брой мебели и уреди изисква бързо разглобяване, опаковане и транспортиране.

Моля, обърнете внимание, че Хамали „STRONG“ се придържа към демократичната ценова политика, така че нашите клиенти да бъдат доволни не само от качеството, но и от стойността.