hamali-uslugiНашата компания Хамали „STRONG“ е една от водещите на пазара за предоставяне на квалифицирани услуги на фирми и физически лица. Развитието на пазара на персонала и конкуренцията диктуват на компанията непрекъснато подобряване на работата на персонала и предоставяните услуги.

Предлагаме услуги –  товарачи на час. Тази оферта ще бъде полезна, когато възникне необичайна ситуация и работниците са нужни в момента. Това се случва доста често, можете да използвате услугата. Хамалите ще пристигнат на вашия обект или ще се движат в рамките на един час, с транспорт, необходимото оборудване.

Разходите за всеки отработен час се изчисляват въз основа на обичайната ставка на товарачите. Служителите на фирмата извършват пълна гама от дейности, включително разтоварване, товарене и прехвърляне на стоки, подпомагане при всяко преместване, извършване на работа като майстори.

Нашата услуга помага за решаване на проблема в момента и дава време за други неща. Достатъчно е да се обадите и да дадете адреса, на който са необходими товарачи, и да предоставите кратка информация за вида работа, която трябва да се извърши.

Много често, в процеса на правене на бизнес или просто в ежедневието, възникват ситуации, когато е необходимо да се транспортират извънгабаритни товари, да се транспортират тежки товари, да се транспортира пиано, да се транспортират машини, да се транспортират сейфове, да се транспортират банкомати, транспортни терминали, да се транспортира оборудване, да се транспортира оборудване, да се транспортират мебели, да се транспортират строителни материали или нещо такова. В такива ситуации фирмата Хамали „STRONG“ ще ви помогне. Ние имаме висока квалификация, богат опит в транспортирането на извънгабаритни и тежки товари бързо, евтино и ефективно.

Транспортирането на извънгабаритни товари включва подбор на подходящо товарно оборудване, подбор на автомобили, избор на необходимия брой товарачи, за да се извърши бързото и ефективно придвижване. Всеки извънгабаритен товар изисква индивидуален подход. В края на краищата, необходимо е да се транспортира много внимателно, за да не се повреди и достави навреме. Поради това е много важно да се вземе предвид осигуряването на товара. Освен самото транспортиране, важно е също така правилно да се изчисли натоварването, разтоварването, пързалянето и монтажа на правилното място. Както виждате, това е цял комплекс от дейности, които трябва да бъдат точно планирани и произведени.

Компанията  Хамали „STRONG“ извършва целия комплекс от работи по доставката на извънгабаритни товари по такъв начин, че да не се налага да се притеснява за нищо, а само да се обажда и поръчва нашите услуги. Разходите за превоз на извънгабаритни и тежки товари се изчисляват за всеки отделен случай въз основа на теглото и размерите, разстоянието и времето на работа. Във всеки случай винаги можете да се свържете с нашия консултант и да откриете точната цена на транспорта.

Нашата компания оценява всеки клиент и отговорно се отнася към всяка своя работа, за да транспортира бързо и безопасно всякакви товари, независимо от теглото и размера им.