izvozvaneФирма за извозване на отпадъци предлага изхвърляне на стари мебели и вещи, от които не се нуждаете. Вече няма нужда да полагате усилия, къде може да сложите всичко ненужно. По-лесно и по-бързо е да поръчате нашите услуги. Ние рециклираме мебели, уреди, прозорци, врати, с изключение на строителни отпадъци и отпадъци от жизнени дейности.

Според утвърдените правила за санитарна поддръжка – маси, легла, дивани и рафтове не могат да се разтоварват в обикновени градски контейнери за боклук. За изхвърляне на шкафове и други мебели са проектирани специални места с голям капацитет.

Нашата фирма от професионалисти е в помощ напълно да се отървете от старите мебели за собствениците на апартаменти, вили и при подготовка за ремонт или продажба. Повечето от рециклирането и премахването на мебели обаче се търсят от средни и големи организации, офиси, образователни и обществени институции и органи. Нашата компания разполага с всичко необходимо, за да направи тази работа бързо и ефективно: Квалифициран и опитен персонал, транспорт, оборудване. При нас премахването на стари мебели и стари вещи ще бъде възможно най-просто и удобно за вас.

Отделно е необходимо да се каже за процеса на оползотворяване на големи по размер мебели и масивни музикални инструменти: Вградени шкафове, кухненско оборудване, пиано и др. При изчисляване на цената на услугите ще се вземат предвид демонтажа, изваждането от помещенията и товаренето в нашия транспорт. Обхватът на нашите услуги включва и рециклиране на оборудване, офис и домакинско оборудване, автомобили.

Необходими услуги при изхвърляне на стари вещи и мебели:

Необходимост от хамали

Хамалите извършват: Пренасяне на товари през тесни отвори, надолу по стълбите, до превозното средство. Затова услугата за изхвърляне и извозване се извършва от професионалисти.

Товарене в специализирано превозно средство

За изхвърляне на мебели и обемни вещи по време на преместване на офис или апартамент трябва да се използва специално оборудване.

Намиране на подходящо място за рециклиране

Неприемливо е да се извършва преместването на строителни отпадъци и стари мебели на сметище близо до къща или съседния район. Транспортните фирми използват за тази цел само специално обозначени места.

Услугата за рециклиране е една от най-желаните транспортни области. След като ги представихме за първи път в тази област на дейност и имаме положителен ефект за населението, доказахме, че не сме сбъркали.

Ние предлагаме пълна гама от логистични услуги и гарантираме следните предимства:

Сложност на дейността – ние ще поемем отговорността за опаковката, ще извършим почистване и събиране на боклука с мебели и ще извършим доставката  по шосе до мястото.

Формалност на сделката – на етапа на предварителната консултация ще подпишем договор, в който ще уточним всички условия за превоз на товарни превози и последващо изхвърляне.

Използвайте доказани превози на товари – евтин, мобилен и функционален транспорт.

Цени –  разходите за транспортиране с рециклиране са достъпни за обществеността. За да изчислите предварително финансовите си възможности, можете да се свържете с нас и да уточните цените на доставката на стоки и работа по изхвърлянето им.