хамалиНие сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Предлагаме товаро-разтоварни операции, което осигурява сигурни услуги за съхранение в складове от категория А (високотехнологични складови комплекси). Нашите професионални хамали от фирмата бързо извършват превоза и разтоварването на всякакви товари, включително големи, извънгабаритни. По-специално това включва търговско оборудване, храни, технически продукти, строителни материали, домакински уреди, офис оборудване, мебели, скъпи стоки и др.

Разтоварването и товаренето се извършва ръчно или механизирано, а именно с използване на специално оборудване: Товарачи, палетни колички, кранове. С помощта на технологията се разтоварва товарът, пакетиран в палети. В зависимост от времето, работният график на услугата може да бъде уреден за няколко часа, 1 ден, няколко месеца, за дневна или нощна смяна.

Разходите за товаро-разтоварните дейности се формират според специфичната работна дейност и условията. Договаря се с клиента на етапа на сключване на договора. В ценовата листа на много фирми има тарифи “На единица транспорт”, “Плащане на час”, “За тон на товара”. При изчисляване на цената на товарене е важно правилно да се определят следните характеристики:

  • Тегло и обем на един палет;
  • Общо тегло на товара;
  • Максимална дължина;
  • Условия на съхранение;

Допълнителни изисквания за опаковане.

Хамалите от фирма  Хамали „STRONG“, дават предварителна консултация  за съответните тарифи за товарене и разтоварване по телефона, след като посочите  теглото и габаритните характеристики на товара.

Изпълнение на задачи

Независимо от сложността на услугата се извършват процедури при спазване на мерките за безопасност и запазване целостта на товара. Основните етапи на товарене и разтоварване:

  • Разтоварване, приемане за съхранение в открити площи или складове;
  • Подготовка за превоз на продукти. Избор на комплект, проверка на партиди, обработка, етикетиране, опаковане;
  • Изготвяне на придружаващи документи;

Етапа на изпращане и доставка до крайния получател или до приемателния пункт на транспортното предприятие.

Професионални хамали от  фирма Хамали „STRONG”  извършват приемане, качествена обработка и доставка на избрани продукти в точни срокове, независимо от обема на поръчките, като оптимизират всички работни процеси.

За да се възползвате от нашите хамалски услуги, просто се свържете с нас на телефон 0877 998 044 или използвайте формата за заявка през уеб сайта. Още по телефона ще уточним точната цена и деня и часа на пристигане на нашия екип от хамали. Само за няколко минути ще изберем най-подходящия бус или камион за вашите нужди и ще пристигнем точно в уговореното време. Работим целодневно, без почивка за обяд, без почивни дни! Свържете се с нас!