stroitelni-materialiАко решите да направите ремонт в дома си, да актуализирате тапета или нещо по-сериозно, тогава определено ще ви трябват силни момчета от нашата фирма, които бързо и точно ще вдигнат строителните материали на разумна цена. Можете да поръчате тази услуга от нас. Нашата цена е справедлива, без надплащане или доплащане на етаж. Свързвайки се с нас, ще бъдете доволни и ще се уверите сами, че доброто ниво на обслужване, на разумна цена, е реалност.

Ние сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Имаме много години опит и преместени домове, офиси и товари, затова знаем как да го направим възможно най-бързо, ефективно и най-вече на добра цена.

Вдигането на строителни материали на определени места или преместването на мебели, както и преместването на апартаменти с хамали, поръчани в нашата фирма, ще бъдат завършени възможно най-бързо. Скоростта и качеството на нашата работа се следи от определени ръководители на екипи.

Те ще могат да ви гарантират извършването на работа на място в съответствие с всички норми и правила.

Когато се свържете с нашата фирма, ще бъдете помолени да сключите договор за услуга. Той ще защити всичките ви права и ще стане гаранция за безопасността на имуществото по време на работа.

Следният списък е включен в повдигането на товари на пода от нашата компания:

  • Вдигане на цимент;
  • Вдигане на линолеум;
  • Товар с минерална вата;
  • Вдигане на  плочки;
  • И друг.

Вдигане на строителни материали

Тази услуга извършена от нашите хамали – вдигането на строителни материали, поръчано от нас, ще ви струва евтино и ще бъде извършено ефективно!

Тази задача изисква значителен опит, тъй като придвижването на материали с неправилна форма и тежест не е лесно.

Но за нашите професионални хамали това няма да бъде пречка. Нашият персонал се занимава с подобна работа отдавна, така че преместването на мебели и други услуги няма да ви създаде излишни проблеми. Зад всеки наш служител стоят няколко години безупречна работа.

За да сме в крак с времето и да използваме съвременни методи на обслужване, провеждаме редовни курсове за продължаващо обучение. Това ни позволява винаги да поддържаме висок темп на изпълнение на поръчката, без спад в нивото на качество.

Също така, нашите служители се отличават с добро нравствено ниво, те знаят за политиката на нашата фирма благоговейно отношение към клиента и напълно се съобразяват с него.