premestvane-na-kashoniАко се наложи да транспортирате какъвто и да е товар, веднага ще срещнете няколко проблема: Какъв транспорт да изберете, да подхожда на всеки, който ще извършва операциите по товарене и разтоварване, и най-важното – колко ще струват тези услуги?

И кой е отговорен за безопасността на стоките на пътя и по време на товарене и разтоварване?

В случай на контакт с нашата фирма Хамали „STRONG“ можете да забравите за всички тези проблеми. Нашите експерти ще пристигнат  за час и половина, като вземат със себе си всичко необходимо. По-рано ще разберем какъв вид товар планирате да транспортирате, в какъв обем, и да предоставите превозно средство, което ще отговаря точно на всички изисквания.

Превозът на товари е нашата специализация, с която се справяме възможно най-бързо и професионално. Дългогодишният ни опит в тази област, безупречната репутация и благодарността на клиентите, квалифицирания екип и големия парк от съвременни товарни превози говорят в наша полза.

Каквато и услуга да имате – транспорт на мебели или премахване на строителни отпадъци – можете да разчитате на нас напълно. Ние не само осигуряваме транспорт, ние индивидуално подхождаме към всеки клиент и се вслушваме в неговите изисквания, предоставяме пълен набор от свързани услуги.

Опит – гаранция за бърза и точна доставка.

Кой е основният компонент на оперативната, внимателна доставка? Разбира се, професионални хамали. На техните силни плещи е основната отговорност за изпълнението на поръчката за преместване на апартамент или офис, транспортиране на пиано, сейф или аквариум.

Работата като товарач е печеливша и престижна. Преди много време тези дни свършиха, когато небръснатите мъже в смачкано работно облекло стигнаха до собственика, който поръчал услугата „до ключ”.

Работа за хамали

Нашият уебсайт Хамали „STRONG“ предлага хамалски услуги, които са готови да поемат тежък товар, и в буквалния и преносен смисъл. Нашите носачи са атрактивни представители на по-силния пол, истински мъже,  винаги усмихнати и готови да помогнат.

С нашите услуги можете  да преместите гардероба и да го заредите в камиона, но и да разглобите масивната стена в хола или кухненския комплект, внимателно опаковайте вещите си в специално подготвен и донесен със себе си контейнер, почистете мястото на работа и инсталирайте всички артикули в нов апартамент или офис.

Ако имате нужда от пренасяне до склада, професионалисти, които са готови да се справят с всички етапи на апартамента и са запознати с характеристиките на такелажната работа – свържете се с нас! В рамките на час и половина ще пристигне екип от специалисти от вашия бизнес, на чиито рамене ще можете да изместите всички притеснения, свързани с превоза на стоки.

Цена за доставка

Цената на доставката на стоката зависи от времето, необходимо за извършване на работата, както и от вида превозно средство, участващо в транспортирането.