slide

Всяко преместване е трудна, отговорна и много вълнуваща задача. Пакетирайки нещата в кутии, носещи тежки мебели, опитвайки се да поставят нещо, което не се побира в тесен лек автомобил, не е чудно да забравите нещо важно. Загубата се помни твърде късно, когато преместването е завършено и забравеното нещо е безвъзвратно загубено.

Преместване от един апартамент в друг апартамент

Решихме да сменим офисното пространство, планираме да оставим цялото лято, за да се отпуснем със семейството си в страната? И докато искаш ходът беше завършен в твоя полза?

Ето два важни и същевременно много прости съвета. Следвайте ги и ще успеете:

  1. Направете списък на транспортираните предмети и приблизително изчислете обема на товара.
  2. Поръчайте надеждна транспортна или движеща се компания, която предоставя транспортни услуги и съдействие при натоварването (носачи).

Няма да имате нужда от нищо друго. Вие запазвате добро настроение, а мебелите и нещата ще се преместят на нов адрес безопасни и здрави.

Най-често фирмата ни е насочена към клиенти, които се нуждаят от преместване на апартамент или офис. Ние предлагаме услуги както на големи фирми, така и на физически лица.

Преместване на  апартамент

Преминаването от апартамент към апартамент често представлява редица трудности – необходимо е да се премести от стария апартамент навреме, да се поддържат мебели и скъпи домакински уреди, оборудване и крехки дреболии безопасно и здраво. По този въпрос не се колебайте да разчитате на нас. Гаранция за точност и финансово отговорна за нещата в процеса на преместване.

Преместване на офис

Преминаването от офис към офис е нещо обичайно. Ние предприемаме цялостна организация на всички процедури, свързани с движението. Компанията  гарантира безопасността на вашия имот, като използва само висококачествени опаковъчни материали. Отговорният мениджър на нашата компания е лично присъстващ, когато се движи и го контролира. Ако желаете, можете да застраховате имота преди да се преместите в избраната от Вас застрахователна компания. Като се свържете с нас, ще спестите време, пари, запазите спокойствие и увереност в резултата.

Ред на транспорта

В случай, че се нуждаете само от услуга за предоставяне на по-просторен транспорт, можете да разчитате на стриктното спазване на условията и услугите на опитен шофьор.

Опаковъчни материали за преместване

За да вземем нещата в безопасност и след това бързо да намерим това, което ви трябва, препоръчваме да използвате картонени кутии, балончета, опаковъчна хартия и стреч фолио.
След получаване на заявлението, ние уточняваме подробностите и изчисляваме цената на преместването. Ако е необходимо, оценителят на фирмата ще дойде във вашия офис или апартамент, ще изготви план за движението, ще изчисли разходите и ще проведе квалифицирана консултация за услугите, предоставяни от компанията.

Обхватът на предлаганите от нашата компания услуги включва:

  • Продажба на опаковъчни материали за клиенти, които желаят да опаковат своите вещи;
  • Опаковане на неща от специално обучени служители, на които може да се вярва с най-ценните и крехки неща;
  • Опаковане, разглобяване и сглобяване на мебели (опитвали ли сте някога сами да сглобите кухня?);
  • Разопаковане на вещи и подреждане на мебели (което, разбирате ли, е важно, ако не планирате да местите мебели самостоятелно или да подреждате нещата за една или две седмици);
  • Извършване и товарене / разтоварване на имущество от товарачи, които ще направят всичко чисто и подредено, без да увреждат пода и стените;
  • Кола с опитен шофьор.

След като сте приели услугата по преместване на апартамент или офис от нас, можете да бъдете сигурни в безопасността на всичките си вещи на всички етапи на преместването, започвайки с натоварването, завършвайки с разтоварване в дестинацията.

Цялата работа ще бъде завършена в определено време и в удобно за вас време, и можете да започнете да се установявате на ново място без неоправдано забавяне.

При нас във фирмаSTRONGработят висококвалифицирани специалисти, които ще извършват цялата работа в съответствие с изискванията и стандартите за безопасност.

Приятно преместване!