4038Преместването на пиано не е лесна задача, с която не можете да се справите сами. Е, с изключение на това, че имате приятели товарачи, готови да ви помогнат. Ако това не е така, свържете се с нас – Хамали „STRONG“.

Защо ви е нужна нашата професионална помощ при преместването на пианото?

Ние гарантираме безопасността на вашия инструмент. Знаем колко важно за вас преместването на вашето пиано, колко е скъпо за вас – в буквалния и в преносен смисъл. Също така осъзнаваме всички рискове, присъщи на носенето на много голям инструмент по тесни стълби и коридори. Затова ще го опаковаме толкова внимателно, че няма опасност от надраскване, лющене или други, по-сериозни наранявания. Ако трябва да извадите го извадите през прозореца на къщата си, не се притеснявайте, ние също разполагаме с такова оборудване и опит.

Ще ви помогне да спестите време. „Преместване на пиано” е един от видовете услуги, заради които често ни търсят. Нашите екипи от фирма  Хамали „STRONG“ имат богат опит и бързо ще предложат решение и ще го приложат. За непрофесионалисти, опаковането, демонтирането, товаренето и разтоварването ще отнеме много повече време.

Какво би било хубаво да се знае, ако решите да се справите с работата по „преместването на„ Пиано ”.

Пианото няма как да се качва в нормалния асансьор. Не винаги се вписват в асансьора. Не трябва да експериментирате, защото рискувате да надраскате и да увредите инструмента.

Не се препоръчва да включите пианото в едната страна. Рискът от унищожаване на инструмента е много голям. В този случай, драскането ще бъде най-малкото от вашите проблеми.

Не забравяйте да опаковате инструмента. Това е единственият начин да избегнете наранявания и щети. Винаги след като се движите, трябва да настроите пианото. Независимо от това, независимо дали сте професионалисти или независим транспорт, независимо колко внимателно сте се опитвали и колко добре е било опаковано и транспортирано – пианото ще се нуждае от помощта на музикант.

Намирането на подходящ камион за обема, който може да задържи целия ви багаж наведнъж е малко трудно, освен ако, разбира се, не сте се обърнали към фирмата Хамали „STRONG“, предлагаща професионални услуги за преместване.

Ние хамалите разполагаме с добре поддържан автомобилен парк от камиони. Те се управляват от професионалисти с опит. Нашите шофьори ще проучат предварително маршрута, който трябва да вземат, в съответствие със спазването на всички ограничения за движението на камиони в населените места.

При нас вашата собственост се прехвърля бързо, икономично, без санкции и санкции за неспазване на правилата.

Дори и да опаковате всичко сами, ще се нуждаете от транспортна помощ, свържете се с нас – Хамали „STRONG“ – това ще ви осигури най-добрия камион и ще се погрижим за товаренето и разтоварването на пианото и багажа. Ако, разбира се, не искате, използвайте и нашите допълнителни услуги: Опаковане, съхранение, домакински и лични вещи, демонтаж и монтаж на мебели, големи музикални инструменти.