Опаковането, преместването и организирането на офиса от едно място на друго трябва да се направи възможно най-бързо, за да се избегнат пречките в работния процес. Ние сме коректните Хамали „STRONG“, които се занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Знаем всичките ви проблеми, които трябва да решите, за да успеете. Ето защо ние предлагаме нашата помощ.

Няма значение дали сте малка или голяма фирма и в каква сфера на дейност се занимавате. Ние опаковаме и прехвърляме офис и офис оборудване, канцеларски материали, документи, архиви, кафе машини – като цяло всичко. Имаме много години опит в транспортирането на малки офиси и цели бизнес сгради.

Преместване на офиса – как се работи с хамалите от нашата фирма

Безплатна предварителна проверка. Ние се съгласяваме за деня и часа за ваше удобство и ще дойдем да огледаме помещенията. В случай, че трябва да носите по-големи механизми, шкафове и други нестандартни елементи: Вземете мерки за  врати, прозорци, коридори, стълби и предварително решете как ще ги носим.

Кои от нашите услуги искате да използвате. След това подготвяме специална оферта, обсъждаме я, подписваме договора и на определената дата започваме работа.

Опаковане на офис мебели и офис оборудване. Можете да го направите сами или да ни поверите тази работа. В първия случай доставяме само материали.

При Ваше желание опаковаме всички ваши вещи в кашони или транспортни кутии. Големият избор на кутии, опаковъчно фолио, чували и други прави преместването още по-лесно. Предлагаме за продажба и всякакви опаковъчни материали, без да е необходимо да ползвате хамалски услуги.

Ние разглобяваме мебелите, опаковаме офисното оборудване и внимателно го прехвърляме.

Гарантираме, че всичко ще бъде доставено, инсталирано по най-подредения и внимателен начин.

Зареждане, разтоварване, предварително разглеждане на маршрута и изчистване на местата за паркиране. Предлагаме съдействие при сглобяване на офис мебели и оборудване.

Намирането на подходящ камион за обема, който може да побере целия ви багаж наведнъж, е малко трудно, освен ако, разбира се, не сте се обърнали към компания, която предлага професионални услуги за преместване.

Ние разполагаме с добре поддържан автомобилен парк от камиони. Те се управляват от професионалисти с опит. Нашите шофьори ще проучат предварително маршрута, който трябва да вземат, в съответствие със спазването на всички ограничения за движението на камиони в населените места.

Дори и да опаковате всичко сами, ще се нуждаете от транспортна помощ, свържете се с нас – Хамали „STRONG“  – те ще ви осигурят най-добрия камион и ще се погрижат за товаренето и разтоварването на багажа.