mt-1497-home-parallax1Опаковането, преместването и организирането на офиса от едно място на друго трябва да се направи възможно най-бързо, за да се избегнат пречките в работния процес. Ние, коректните хамали от фирма Хамали „STRONG“ знаем всичките ви проблеми, които трябва да решите, за да успеете. Ето защо ние предлагаме нашата помощ.

Какви фирми се свързват с нас

Няма значение дали сте малка или голяма фирма и няма значение на обема на дейност. Ние опаковаме и прехвърляме офис и офис оборудване, канцеларски материали, документи, архиви, кафе машини – като цяло всичко. Ние сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Имаме много години опит и преместени домове, офиси и транспортирането на малки офиси и цели бизнес сгради.

Преместване на офиса – как се работи с хамалите

Безплатна предварителна проверка. Ние се съгласяваме за деня и часа за ваше удобство и идваме да инспектираме помещенията. В случай, че трябва да носите по-големи механизми, шкафове и други нестандартни елементи: вземете мерки от врати, прозорци, коридори, стълби и предварително решете как ще ги носим.

Ние сме съгласни: Кои от нашите услуги искате да използвате. След това подготвяме специална оферта, обсъждаме я, подписваме договора и на определената дата започваме работа.

Опаковане на офис мебели и офис оборудване. Можете да го направите сами или да ни поверите тази работа. В първия случай доставяме само материали.
Във втория разглобяваме мебелите, опаковаме офисното оборудване и внимателно го прехвърляме.

Гарантираме, че всичко ще бъде доставено, инсталирано по най-подредения и внимателен начин, ако ни е грижа за него.

Зареждане, разтоварване, разтоварване, предварително разглеждане на маршрута и изчистване на местата за паркиране. Предлагаме съдействие при сглобяване на офис мебели и оборудване. Научете повече за нашия автопарк от раздела „Транспортни услуги“.

Подписване на протокола за приемане. Протоколът потвърждава, че ние доставихме офиса, без да накърняваме договорения срок. Ако имате коментари или коментари, можете да ги запишете. По този начин ще ни помогнете да поддържаме високото качество на нашите услуги.

Плащане и издаване на фактури. Плащането на услугите се извършва в брой или по банков път след издаване на фактурата.

Просто се свържете с нас, разкажете ни от какво се нуждаете и ние ще Ви отговорим веднага с крайна цена и срок на пристигане. Опаковаме всичко. Правим отстъпка за младоженци -15%.

За да се възползвате от нашите хамалски услуги, просто се свържете с нас на телефон 0877 998 044 или използвайте формата за заявка през уеб сайта.