za-vratiЗа да се транспортиратe врати, е необходима последователна организация, умения и способности на хамалите професионалсти от  Хамали „STRONG“, които се занимават с хамалски услуги, преместване и транспорт . Техните умения, отговорност и техническо оборудване са важни. Необходимостта от такава услуга възниква сред производители, дистрибутори и лица. Но големите размери и значително тегло винаги създават проблеми, особено когато става въпрос за голяма партида.

Как да гарантираме безопасността и да премахнем евентуалните повреди по време на транспортиране? Отговорът е очевиден – доверете се на Хамали „STRONG“.

Понякога хората се опитват самостоятелно да организират такъв превоз на врати с лични превозни средства, но това не е никак сериозни. Трябва да се знае, че формата на конструкцията не се вписва в рамките на конвенционална машина, а съвременните материали, от които са направени, се нуждаят от подходяща защита не само от механични повреди, но и от влиянието на неблагоприятните фактори на околната среда. Ако не може да се защити конструкцията, ще бъде трудно да се избегнат деформации и повърхностни повреди. А външният вид на вратите е важна част от целия интериор.

Екипът на нашите хамали и шофьори уверено се наричат професионалисти. Дългогодишният опит във фирмата позволява да се придобият ценни умения, които използват всеки ден. За това при поръчка при нас, редовните клиенти са уверени в безопасността на своите товари и в най-високото качество на получената услуга.

Поетапна работа

Първо се избира подходящ автомобил. Основното изискване за него е да се гарантира безопасността и целостта на товара.

Автопаркът на фирмата има различни автомобили. Товароносимостта им е от 1,5 до 20 тона. Има отворени автомобили, фургони със затворени , отворени, теглещи камиони. Изборът на тип превозно средство ще зависи както от обема и маршрута, така и от редица други параметри.

Нашите професионалисти ще изберат най-подходящия автомобил, но и ще ви помогнат да съставите споразумение за предстоящото сътрудничество и след това ще поеме подкрепата за вашата поръчка, докато тя бъде доставена.

Опаковка на товарите

След това се вземат предвид опаковката и надеждното закрепване вътре в автомобила. За да запази товара в първоначалния си вид, той е внимателно защитен.

Ние използваме:

Полиетилен. Това е бял полимерен филм, който предпазва от суров контакт с контейнера. Предпазва от влага и температурни промени.

Меките материали предотвратяват всяко счупване на продуктите при разклащане.

Картонът поддържа формата си перфектно. Такова опаковане само по себе си е екологично чисто и не предизвиква алергични реакции у потребителите.

Висококачествена пяна. Защитата от този материал отдавна е лидер сред другите видове опаковки. Лекото тегло, здравата структура, изолационните и удароустойчиви свойства, способността да се поддържат първоначални параметри са най-добрите характеристики на пяната.

Всичко това ще предпази товара от механични повреди, случайни драскотини.

Важно е да доставите товара непокътнат и да не губите нищо по време на товарене, разтоварване и по време на транспортиране. Обръща се внимание на сглобяеми или подвижни части. За тях са предвидени отделни кутии.

Докато шофирате по пътя и по завоите, товарът не може да бъде задържан на едно място. За да предотвратим движението му, ще го транспортираме с помощта на специални опори. По време на монтажа вратите се фиксират на блокове или една по една на специални пирамиди или рамки, така че да се гарантира тяхната неподвижност.

Правила, които спазваме при транспортирането на врати

Въз основа на температурата на въздуха и метеорологичните условия ние определяме кой транспорт е подходящ. Ако температурата на улицата е под -5 ° C, транспортирането на врата е възможно само в затворени автомобили.

Когато се определя  маршрут, водачът  от фирмата определя дали пътят ще бъде равен по хода на пътуването. Внимателният подход и познаването на качеството на пътищата по градските улици гарантират безопасността на вратите. Но по един или друг начин се изключват резки маневри, внезапно спиране, неточно управление на машината. Това важи за стандартните модели и тези, в които има крехки елементи или стъклени товари.

Повреди по външната повърхност не трябва да се допускат. За да гарантират спазването на това изискване, хамалите проверяват надеждността на крепежните елементи, уверете се, че няма остри предмети, които биха могли да повредят пакета, докато автомобилът се движи.