premestvane-na-doma-hamaliНашите хамали успешно ще се справят с вдигане на хладилника на мястото, което посочите. Работата извършваме  бързо и точно, предлагаме коректност от нашата хамали “ Хамали „STRONG“„. Ние обръщаме голямо внимание на нашите клиенти и предлагаме най-доброто обслужване.

Хладилникът е почти сърцето на всяка кухня. Винаги трябва да е в работно състояние и с рафтове. Модерните хладилници: Красиви, големи, удобни за използване. Но когато купувате такава покупка, хората трябва да се справят с трудностите при пренасянето му до апартамента.

Нашата фирма може да ви помогне да решите този проблем. Само тук, хамалите,  могат да вдигнат хладилника за скромна цена, без надплащане и те ще го направят бързо и точно, без най-малка драскотина.

Изпращаме само квалифицирани служители, които са доказали високата си квалификация за изпълнение на поръчки. За това хамалите за товарене и разтоварване на хладилник в апартамента от нашата фирма е правилният избор, ние извършваме работата евтино, но и професионално!

Нашите служители работят, без проблеми с документите. Те споделят политиката на нашата фирма и се опитват да създадат комфортна среда при обслужване на всеки клиент.

Хамалите за товарене, разтоварване и повдигане на хладилника от нашата фирма са не само икономични, но и възможност да се възползвате от предимствата на обслужването при нас.

Нашите предимства:

Навременно изпълнение на поръчката, по-малко от 3 часа след получаване на вашата заявка;

100% точност при извършване на работа. Всички манипулации с вашия имот ще преминат без усложнения;

Готови сме да дойдем по всяко време, което изберете, дори през нощта;

При обслужване не взимаме доплащане, работим само по предварително договорени тарифи;

ожете да депозирате средства за нашите услуги чрез удобна за вас платежна услуга или в брой.

Имате ли нужда от хамали, за да вдигнете хладилника си?

Нашите хамали могат да вдигнат хладилника с максимална ефективност и това е дори ако живеете на последния етаж и асансьорът в къщата ви не функционира. В същото време не начисляваме такси за всеки етаж, за разлика от конкурентите.

Нашите хамали не правят паузи, те работят непрекъснато и специален човек упражнява контрол върху това.

За да се възползвате от нашите хамалски услуги, просто се свържете с нас на телефон 0877 998 044 или използвайте формата за заявка през уеб сайта. Още по телефона ще уточним точната цена и деня и часа на пристигане на нашия екип от хамали. Само за няколко минути ще изберем най-подходящия бус или камион за вашите нужди и ще пристигнем точно в уговореното време. Работим целодневно, без почивка за обяд, без почивни дни!