izvozvaneПоръчайте хамали на достъпна цена. Ние сме Хамали „STRONG“, занимаваме се с хамалски услуги, преместване и транспорт на територията на град София, цялата страна и чужбина. Имаме много години опит и преместени домове, офиси и товари, затова знаем как да го направим възможно най-бързо, ефективно и най-вече на добра цена. Нашата ценова стратегия ще бъде достъпна за вашия портфейл, а нивото на обслужване ще остави положително впечатление!

Всяка фирма с такава дейност се опитва да привлече клиенти, като прави главозамайващи оферти. Въпреки това смеем да кажем, че именно ние ще извършим преместването на апартамента, смъквайки и  повдигайки различни предмети, строителни материали, движещи се мебели, на най-атрактивните условия!

Тайната ни е проста, предоставяме на всеки клиент възможност да подпише договор за услуга. Този документ ще консолидира всички договорени точки и ще ни задължи да ги изпълним изцяло.

Ето защо, ако решите да поръчате хамали на евтини цени при нас, тогава ще получите професионално обслужване. Благодарение на договора нашите тарифи не се променят, цената на нашата работа, посочена в него, остава непроменена!

В допълнение към договора, ние все още имаме редица предимства, с помощта на които ще бъдете доволни.

Предимства:

  • Готови сме да работим по всяко време на деня или нощта;
  • Можете да платите за нашите услуги чрез наложен платеж и банков превод;
  • Ние гарантираме безопасността на вашия имот;
  • Нямаме доплащане.

Да поръчате хамали е лесно, но само ние можем да ви дадем най-примамливата комбинация от цена и качество. Нашата цена за работа е по-ниска, защото го правим бързо и професионално. Екипите ни не губят време в дълги задръствания и бързо работят на място. Икономията на време на работниците е това, което им позволява да изпълняват повече поръчки и в резултат на това намаляват разходите за еднократно посещение.

Поради това, поръчката на хамали в София и областта – нашата фирма ви осигурява качествена услуга!

Ако сте предпочели нашата фирма, тогава можете да сте сигурни в професионализма и високото ниво на обслужване от нашите хамали.

Всички наши служители са тествани от години, имат богат опит. Те напълно спазват правилата ни за отношения с клиенти, винаги са учтиви и точни.

Ето защо поръчката на хамали при нас е възможност да получите приятни цени и да се насладите на прилично ниво на обслужване.

При нас всеки апартамент, който се премества, повдига различни предмети, строителни материали, ще върви гладко и ефективно!